Ο Ζαμπά έβαλε φρένο στον Ατρόμητο

Κώστας Πετρωτός25 Δεκεμβρίου 2020

Ο Λέο Ζαμπά ήρθε το 2018 στον ΠΑΟΚ ως η μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών (γι΄’ αυτό άλλωστε υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023) και έχει καταλήξει να αποτελεί έναν μεγάλο μπελά.

Όπως έχει γράψει η «Μ» και το metrosport.gr, η ΠΑΕ έχει διαμηνύσει στον νεαρό Βραζιλιάνο να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται ότι είναι δύσκολο πλέον να υπολογίζουν σε πώληση για να γίνει απόσβεση των χρημάτων που δόθηκαν στην Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτησή του κι αυτό που «καίει» τον Δικέφαλο είναι να απαλλαγεί από το συμβόλαιο των 750.000 ευρώ ετησίως.

Ο 22χρονος εξτρέμ ψάχνει ομάδα στην πατρίδα του, ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται από την χώρα του καφέ δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές στο ότι σύντομα μπορεί να προκύψει πρόταση. Το ζητούμενο όμως είναι να βοηθήσει και ο ίδιος ο παίκτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφατα του προτάθηκε η προοπτική να πάει στον Ατρόμητο, αλλά ο ίδιος δεν έδειξε θετικός βάζοντας φρένο στις όποιες συζητήσεις. 

Το αν αυτό είναι κάτι οριστικό ή όχι θα φανεί τις επόμενες μέρες, ωστόσο, ο Ζαμπά πρέπει να φανεί πιο διαλλακτικός και να κοιτάξει να πάει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία της επανεκκίνησης στην καριέρα του που έχει πάρει πολύ στραβό δρόμο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.