«Ο Ζαμπά δεν κάνει τουρισμό, θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Κώστας Πετρωτός14 Νοεμβρίου 2020

Ο Λέο Ζαμπά δέχεται πολλά επικριτικά σχόλια στα social media το τελευταίο διάστημα που τον οδήγησαν και σε ένα μακροσκελές ποστάρισμα προχθές. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, βέβαια, γιατί έχει δει τι μπορεί να δώσει, αλλά και την φθίνουσα πορεία του τελευταία. Η στήλη απευθύνθηκε σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον 22χρονο Βραζιλιάνο, τον ατζέντη Γιάννη Παπαδόπουλο, καταγράφοντας την δική του άποψη:  

«Διαπιστώνω ότι υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που μιλάνε άσχημα για τον Λέο. Επειδή τον γνωρίζω καλά, δεν έχω συνεργασία μαζί του και άρα συμφέρον, μπορώ να μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Ζαμπά δεν ήρθε για τουρισμό στον ΠΑΟΚ. Θέλει να κάνει καλά παιχνίδια. Θέλει να προσφέρει και να εξελιχθεί, γιατί όχι και να πάρει μεταγραφή μέσω του ΠΑΟΚ. Εχει την ατυχία να αντιμετωπίζει τραυματισμούς. Επίσης, είναι σε νεαρή ηλικία ακόμη, 22 ετών που οδηγεί και σε αντίστοιχη συμπεριφορά. Ας σκεφτούμε τον εαυτό μας στα 22 και πώς ωριμάζουμε στην συνέχεια.  

Ο Λέο είναι παίκτης με υψηλή ποιότητα, έχει φοβερά προσόντα. Είναι δυνατός και γρήγορος και στο επιθετικό ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει πολύ. Ειδικά στον ΠΑΟΚ που είδα στα τελευταία ματς με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο θα βοηθήσει πολύ και είναι απαραίτητος. Μακάρι να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα τραυματισμού».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.