«Μου λένε ότι ο Ζαγοράκης συντάσσεται με τον Μαρινάκη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα το διαπιστώσετε»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηλιούπολης, Λάκης Παπαδόπουλος και μίλησε για την απόφαση του Θόδωρου Ζαγοράκη να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΟ και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι ο πιο ηθικός άνθρωπος για να αναλάβει τα ηνία της Ομοσπονδίας».

«Είμαστε κουμπάροι με τον Ζαγοράκη. Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει δεν κατεβαίνω και μέσα σε δυο μέρες άλλαξαν όλα και τελικά κατεβαίνει υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ. Εγώ ήμουν κάθετος σ΄ αυτό. Τον Βασίλη Γκαγκάτση τον είχα δικηγόρο. Κατέκτησε το Euro με την Εθνική ομάδα και μετά δεν άκουσα καμία καλή κουβέντα για τον ίδιο. 

Όταν πριν 25χρόνια έμενε στο σπίτι μου ο Ζαγοράκης, γνώρισα ένα παιδί ηθικό και έφτασε στο σημείο να έρθει στον ΠΑΟΚ να γίνει αρχηγός και να σηκώσει το Euro με την Εθνική ομάδα. Κάθε καλοκαίρι ερχόταν στη Φούρκα και έλεγε ο πατέρας μου ότι αυτός θα γίνει μεγάλος άνθρωπος.

Ο Θόδωρος μου λέει τώρα που είναι ο πατέρας σου να σου πει ότι δικαιώθηκε γι΄ αυτά που έλεγε για μένα. Ο Ζαγοράκης έχει κάτι θεϊκό και δεν είναι τυχαίο εκεί που έφτασε. Την οικογένειά του την λατρεύει και δεν θα έχει χρόνο τώρα με την ΕΠΟ. 

Ήταν διστακτικός από την αρχή και εύχομαι ο Θεός να του δίνει δύναμη γιατί έχει πολλή δουλειά εκεί. Όταν είδα την ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ του το ανέφερα αμέσως και ο ίδιος δεν πειράχτηκε. Ακόμα και εδώ στην Ηλιούπολη μου λένε ότι συντάσσεται με τον Μαρινάκη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα και θα το διαπιστώσετε στη διάρκεια. 

Είναι έξυπνος και όχι βλάκας. Θα πάρει παιδιά από την Εθνική του 2004, παιδιά του ποδοσφαίρου και θα την αλλάξει την ΕΠΟ. Δεν ενοχλείται που τον λένε ότι είναι παιδί του Μαρινάκη. Διαφήμιση είναι και θα το δουν στην πορεία ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ίσως ήταν ένας λόγος να κατέβει ότι οι Big 4 τον στηρίζουν. Μίλησε με όλους. Είναι ο πιο ηθικός άνθρωπος για να αναλάβει τώρα την προεδρία της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.