Ο Ζαγοράκης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την ΕΠΟ

Βασίλης Μάστορας27 Ιανουαρίου 2021

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης πήρε τελικώς τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κι έτσι πλέον αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Μητσοτάκη που έγινε στο Μαξίμου, τον ενημέρωσε για το όραμα του για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις επιφυλάξεις που έχει για την υλοποίηση του. Ακόμη τον ενημέρωσε για το αποτέλεσμα των διερευνητικών επαφών που είχε με τους ιδιοκτήτες του big4.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του εξέφρασε ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και του διεμήνυσε ότι περιβάλει με εμπιστοσύνη την προσπάθεια του. Ακόμη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια η οποία θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Ο Ζαγοράκης επανεντάσσεται στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και αυτό ήταν ένα ακόμη από τα θέματα που συζήτησαν οι δύο άνδρες κατά τη συνάντηση τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης διαγράφηκε από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ακριβώς πριν από ένα χρόνο με αφορμή τη θέση του στο θέμα της πολυιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πλέον, μετά τη σημερινή εξέλιξη θα πρέπει να αποφασίσει για τη στάση που θα κρατήσει ο Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δημοσιοποιήσει την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ. 

Μάλιστα προσφάτως σε τηλεοπτικές του δηλώσεις τόνισε ότι «όσο θα έχω την εμπιστοσύνη των Ενώσεων εγώ θα βάλω υποψηφιότητα». Βεβαίως μπαίνει θέμα για τη νομιμότητα της υποψηφιότητας του λόγω ηλικίας, σύμφωνα με τον νέο νόμο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.