Ο Βούτσοφ για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και την έχθρα Άρη-ΠΑΟΚ

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2020

«Ατύχημα» χαρακτήρισε το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του νεαρού Tόσκο, ο Βέλισλαβ Βούτσοφ.

Ο γιος του άλλοτε προπονητή του Άρη υποστήριξε με δηλώσεις του ότι ήταν κάτι που συνέβη τυχαία καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για Βούλγαρο οπαδό.

«Η απώλεια είναι πραγματικά μεγάλη. Έκανα μια αναφορά και ανακάλυψα ότι αυτό το αγόρι ήταν πραγματικά καλό, μορφωμένο, σπούδαζε μουσική και σε καμία περίπτωση δεν ήταν ένας από εκείνους που σκόπιμα πήγαν να πολεμήσουν και να κάνουν τα ηλίθια πράγματα στα γήπεδα. Αγαπούσε πραγματικά την ομάδα του. Για μένα, το τραγικό συμβάν ήταν μια σύμπτωση. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στο δρόμο και πιθανότατα δεν συνειδητοποίησαν ότι ήταν Βούλγαροι».

Επιπλέον, μίλησε για την έχθρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς που παρακολούθησε ο ίδιος αλλά και τις συνήθειες του πατέρα του όταν βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των κιτρίνων.

Συγκεκριμένα: «Ο μπαμπάς μου ήταν προπονητής του Άρη πριν από χρόνια. Έχω πάει μαζί του εδώ και πολύ καιρό. Παρακολούθησα κάποτε έναν τέτοιο αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Μπορώ πραγματικά να πω ότι η κακία και το μίσος μεταξύ αυτών των δύο συλλόγων είναι σε υψηλότερο επίπεδο από το δικό μας.

Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα κατάστημα φρούτων και λαχανικών στον δρόμο μας και ο μπαμπάς μου δεν είχε το δικαίωμα να αγοράσει από εκεί επειδή ήταν από τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να πάει σε άλλο δρόμο. Υπάρχει τόσα πολλά μίσος και μίσος.

Στην Ελλάδα, όταν παίζεται ένας αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, μόνο οι οπαδοί μιας ομάδας είναι παρόντες στα γήπεδα. Στο επόμενο παιχνίδι, είναι παρόντες μόνο οι οπαδοί της άλλης ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.