Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Τι ένιωσα όταν έβαλα τη φανέλα του Γκάλη»

Metrosport Team08 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Εχω περάσει και από το μπάσκετ του Αρη και από το τμήμα βόλεϊ, στο βόλεϊ έκανα πρωταθλητισμό. Όταν έβαλα τη φανέλα του Γκάλη, θυμήθηκα τους αγώνες που έπαιζα και εγώ μπάσκετ» θυμήθηκε και συνέχισε λέγοντας: «Η Χαριλάου είναι διαφορετική, έχει αλλάξει πολύ, είναι μια διαφορετική συνοικία». 

Αναφερόμενος στη φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων», σχολίασε: «Όταν μια ομάδα σαν τον Αρη έχει φτάσει τόσο ψηλά, προφανώς οι προσδοκίες είναι υψηλές. Υπάρχει ένας προβληματισμός γιατί η ομάδα δεν μπορεί να ανακάμψει. Εγώ μεταπήδησα στο βόλεϊ γιατί ένα καλοκαίρι εμείς διαλυθήκαμε στην προπόνηση και τον χειμώνα έπαιζαν οι άλλοι».

Για το αν έχει κόντρα με κάποιον συνάδελφο που είναι άλλη ομάδα: «Περισσότερο με τον Αντωνίου που είναι ΑΕΚτζής και λέμε τα δικά μας».

Για το πόση ώρα χρειάζεται ένα γύρισμα της «Μουρμούρας: «Για ένα επεισόδιο χρειαζόμαστε μιάμιση με δύο μέρες γύρισμα. Δεν είναι εύκολη η κωμωδία, χρειάζεται τεχνική και ώρες εξάσκησης».

Για το κίνημα του MeToo: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι το 3%-4% του κλάδου. Οι υπόλοιποι είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι που κάνουμε τη δουλειά μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.