Ο Βίντρα μπήκε στον… πάγο

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Ο Αρης ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του Ματέι Βίντρα υπό την προϋπόθεση αποδοχής, από τον Τσέχο επιθετικό, του μοντέλου συνεργασίας που του πρότεινε. Η πρόταση των «κίτρινων» ήταν απολύτως λογική, προέβλεπε την άμεση άφιξη του 30χρονου φορ στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, να επιβεβαιωθεί δηλαδή ότι θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα εντός τεσσάρων εβδομάδων και στη συνέχεια θα συζητούσε μαζί του επί του συμβολαίου συνεργασίας. 

Κατά κάποιο τρόπο οι «κίτρινοι» του πρότειναν «trial» και σωστά έπραξαν διότι 1) ο Βίντρα προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλη με συνέπεια από τότε να μην έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι και 2) άρχισε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης πριν από τρεις εβδομάδες και συνήθως απαιτείται διάστημα τουλάχιστον ενάμιση μήνα για να επανέλθει πλήρως. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι σε περίπου τέσσερις εβδομάδες θα φτάσει σε βαθμό ετοιμότητας που θα πλησιάζει το 100%.

Οι «κίτρινοι» λειτούργησαν προς την κατεύθυνση διασφάλισης των συμφερόντων τους και καλά έκαναν, μάλλον όμως ότι αυτή η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον παίκτη. Κι έτσι, από χθες φάνηκε ότι ο Αρης βάζει την υπόθεση στον πάγο καθώς δεν έχει την παραμικρή διάθεση να ρισκάρει, έχοντας ξεκαθαρίζει ότι μόνο αν ερχόταν ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη θα προχωρούσε σε συζήτηση για συνεργασία μαζί του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.