Ο Βιεϊρίνια, η Λάρισα και η τραυματική εμπειρία

Γιώργος Καστάνης15 Φεβρουαρίου 2020

Απών από την αποστολή του ΠΑΟΚ στο σημερινό (15/2, 17:15) παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποφασίστηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα να προφυλαχθεί εν όψει των αγώνων που ακολουθούν. Εχει μία λογική εξήγηση η απουσία, αν και εδώ που τα λέμε, δεν ξεχνιέται εύκολα η περσινή τραυματική εμπειρία.

Στο γήπεδο της Λάρισας έπαθε την μεγάλη ζημιά ο Βιεϊρίνια, την περσινή σεζόν, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Ηταν η 14η Απριλίου 2019 και στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης σε μία διεκδίκηση κοντά στην πλάγια γραμμή του άουτ, ο Πορτογάλος “προσγειώθηκε” άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο. Ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά έπιασε αμέσως το γόνατο του κι έδειξε να πονάει πάρα πολύ. Ο Λουτσέσκου αμέσως σήκωσε κατευθείαν τον Γιαννούλη από τον πάγκο, με τον Βιεϊρίνια να αποχωρεί τραυματίας, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον μεταφέρουν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Οι εξετάσεις την επόμενη ημέρα έδειξαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου, μία διάγνωση που ήταν τρομακτική για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ γενικότερα. Ομως το σημαντικό είναι πως επέστρεψε πιο δυνατός, είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας και την οδηγεί σε νέους τίτλους, αλλά κακά τα ψέματα, εκείνο το εφιαλτικό απόγευμα, θέλει να το ξεχάσει το συντομότερο δυνατό.

Πανέτοιμος για τον Ολυμπιακό

Ασφαλώς και έχει αρκετό χρόνο μπροστά του για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο και να είναι έτοιμος στο “καυτό” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου. Ο Βιεϊρίνια σε αυτό το παιχνίδι θα είναι βασικός, μένει να αποφασίσει ο Αμπέλ Φερέιρα σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιήσει, ανάλογα και με την στρατηγική που θα εφαρμόσει στο παιχνίδι για να κερδίσει τον αντίπαλό του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.