Ο Βιεϊρίνια χάνει την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό

Metrosport Team30 Ιουλίου 2022

Ηταν έντονος ο εκνευρισμός του Βιεϊρίνια και φάνηκε από την αντίδρασή του μετά την πρώτη κίτρινη κάρτα που είχε δεχθεί από τον Ισπανό διαιτητή. Οι έντονες αντιδράσεις του και τα όσα είπε, προφανώς ενόχλησαν τον διαιτητή, που τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βιείρίνια πρακτικά δέχθηκε την δεύτερη αποβολή του σε επίσημο παιχνίδι, σε πολύ μικρό διάστημα. Σε χρονικό διάστημα δύο μηνών. Είχε προηγηθεί η αποβολή του στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Εξαιτίας εκείνης της αποβολής, ο Βιεϊρίνια δεν θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποβολή του αρχηγού, αυτή την φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θυμίζουμε πως ο Βιεϊρίνια δεν είχε παίξει στην Βουλγαρία, καθώς παρότι είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη, προέκυψε πρόβλημα και έμεινε εκτός.

Γενικά τα νεύρα του ήταν πολλά. Ίσως και δικαιολογημένα, γιατί διαπίστωσε πως ο Ισπανός διαιτητής, έδειχνε με σχετική ευκολία κίτρινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ. Και ανέχθηκε το παιχνίδι των παικτών της Λέφσκι. Αυτός, ήταν και ο λόγος που αντέδρασε με έντονο τρόπο, μιλώντας με πολύ σκληρή γλώσσα τόσο στον Ισπανό διαιτητή, όσο και στους συνεργάτες του.

Από την άλλη όψη του νομίσματος βεβαίως, ήταν μία λανθασμένη αντίδραση.

Δεν έπρεπε να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ακόμη και εάν έβραζε μέσα του. Είναι ο αρχηγός, ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας και με τις κινήσεις του, επηρεάζει όλους τους υπόλοιπους. Βέβαια, όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση, τέτοιος θυμός για τον αποκλεισμό, έως ένα σημείο μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες. Όμως επειδή πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο αποβάλλεται (το πρώτο ήταν ο τελικός του Κυπέλλου), καλό είναι να μπορέσει να ηρεμήσει και να βρει μία ισορροπία. Είναι προτιμότερο, να μην αγωνίζεται όταν δεν αισθάνεται καλά. Είναι καλύτερο να προστατεύει την ομάδα και τον εαυτό του.

Πρακτικά ο Βιεϊρίνια δεν θα μπορέσει να παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Οσο για την προχθεσινή του αποβολή; Εφόσον παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι το οποίο αυτή την χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της μεθεπόμενης σεζόν. Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη μέχρι τότε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.