Πάντα ανοιχτός για ΠΑΟΚ, αλλά πλέον βλέπει κι αλλού ο Βιεϊρίνια

Κώστας Πετρωτός10 Σεπτεμβρίου 2020

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που κατατέθηκε η τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ στον Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Πορτογάλος δεν την αποδέχθηκε. Ανεξάρτητα με το πως η κατάσταση έφτασε μέχρι το χάσμα, ο Βιεϊρίνια έδωσε χρόνο στην ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί όσο με καμία άλλη να του κάνει νέα προσέγγιση και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας τους. Ο ΠΑΟΚ θα εξακολουθήσει να έχει προτεραιότητα αν αποφασιστεί να γίνει νέα κρούση, ωστόσο, πλέον ο χρόνος ο πιέζει και ο Βιεϊρίνια πρέπει να εξετάσει τις λύσεις που έχει για το μέλλον του.

Ο μέχρι και πριν λίγες μέρες κάπτεν του Δικεφάλου έχει ήδη κάποιες προτάσεις στα χέρια του και θα αρχίσει πλέον να τις εξετάζει. Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία γράφεται ότι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, η Βιτόρια Γκιμαράες, σκέφτεται να τον προσεγγίσει για να τον εντάξει και πάλι στην δύναμή της, μετά την ηχηρή μεταγραφή του Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Σε κάθε περίπτωση η περίοδος αναμονής ολοκληρώνεται και σύντομα αναμένονται εξελίξεις και τέλος σε μία εκκρεμή κατάσταση που δεν βοηθά ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον παίκτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.