Ο Βέλεθ, η πραγματικότητα και τα... σιγουράκια

Μάνος Χατζάκης20 Φεβρουαρίου 2020

Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με τις αβάντες σε πρόσωπα και καταστάσεις. 

Προ δύο ημερών, «μάθαμε» ότι ο Ντίνος Διαμαντόπουλος έφερε στον Άρη τον Φραν Βέλεθ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στη μεταγραφή του Ισπανού στόπερ κι έμαθε από τους τελευταίους τα… καθέκαστα. Για την ακρίβεια, η άποψή του δεν ήταν και η πλέον θετική, καθώς ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Πολωνία, Πρωτάθλημα το οποίο δεν είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο συγκεκριμένος μάνατζερ.

Όσο εξυπηρετούσε (ελέγχονται οι τρόποι) τα συμφέροντα της ΠΑΕ είχε συνηθίσει σε (γραπτά) σεντόνια υπέρ του με αφορμή το έργο που... επιτελούσε. Και το χειρότερο είναι ότι η παραποίηση της πραγματικότητας συνεχίζεται και, μάλιστα, γράφεται φόρα-παρτίδα ότι "ενδιαφέρεται" για ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, προσπαθώντας να τους πείσει να ενταχθούν σε άλλες ομάδες.

Είναι δυνατόν η ΠΑΕ να μην κάνει κινήσεις προστασίας των δικών της συμφερόντων, τη στιγμή που είναι ανοιχτές οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για παραμονή; Προφανώς και η απάντηση είναι "όχι".

Το όλο ζήτημα έχει να κάνει με την προσέγγιση και όχι κάτι περισσότερο. Πώς, δηλαδή, ένας άνθρωπος με την όποια κατάρτιση και γνώση διέθετε, πριν μερικούς μήνες προσπαθούσε για το "καλό" της ΠΑΕ και, εσχάτως, λειτουργεί "στεγνά" με την ιδιότητα του ατζέντη, αλλά απολύτως κόντρα στην ομάδα από την οποία αμειβόταν... αδρά, μέχρι πρότινος;

Δεν πρόκειται για "ωμή" παρέμβαση στο εσωτερικό της ομάδας και τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη Πρωτάθλημα και Κύπελλο;

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, που δίνουν ως... σιγουράκια τις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού, υπάρχουν οι ενδεδειγμένες απαντήσεις. Είναι ξεκάθαρο ποιος έφερε ποιον. Η αμετροέπεια έχει απαντήσεις. Πάντα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.