Ο Βέλεθ αποφάσισε, ο Αρης ενημερώθηκε

Γιώργος Στράντζαλης10 Μαρτίου 2020

Αναμενόμενη ήταν λίγο πολύ η κατάληξη του σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Φραν Βέλεθ και το μέλλον του. Από τα όσα διέρρευσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, είχε γίνει αντιληπτό ότι μόνο με θαύμα ο Ισπανός αμυντικός θα έμενε κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης” και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ήτοι από τον προσεχή Ιούνιο.

Από εχθές ωστόσο είναι οριστικό και αμετάκλητο ότι ο Βέλεθ, μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τα δύο “στρατόπεδα”, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης και ουσιαστικά ενημέρωσε τους κιτρινόμαυρους για την συμφωνία με τον Ισπανό. Η πλευρά του Βέλεθ άλλωστε βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφή με το «τριφύλλι», οι δύο πλευρές ήταν μια ανάσα από την οριστική συμφωνία και πλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να λογίζεται ως μέλος των πρασίνων, έχοντας δώσει τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο συνολικά εκτιμάται ότι θα αυξήσει και τον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου κατά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στον Αρη από την άλλη, είναι πλέον αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά ούτως ώστε να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας και όπως σχολίαζαν άνθρωποι της ομάδας… “ουδείς αναντικατάστατος”. Και αυτή είναι η πραγματικότητα, καθώς ο Αρης, μέσω του Άγγελου Χαριστέα, εξ αρχής έκανε την προσπάθειά του με τον Βέλεθ, στον οποίο μάλιστα πρότεινε ένα “γενναίο” συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και πάντα με βάση την απόφαση που έχει παρθεί από τη διοίκηση ώστε να μην μπει σε κίνδυνο η βιωσιμότητα της εταιρίας. Από τη στιγμή που ο κεντρικός αμυντικός όμως αποφάσισε να αλλάξει κλίμα και στέγη, οι κιτρινόμαυροι πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον της ομάδας και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Ένινγκ με τον Χαριστέα θα αναζητήσουν τον επόμενο… Φραν Βέλεθ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.