Ο Βασίλης Σκουντής στο Metropolis 95,5 για τον θάνατο του Πέτροβιτς

Metrosport Team07 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής και αναφέρθηκε στον θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς και τη συνέντευξη που του είχε κάνει λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

«Τον είχε κλείσει έλεγε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Δυο μέρες πριν τον πήρα συνέντευξη και μετά έμαθε ότι πέθανε. Ήταν ένα σοκ για μένα, αδιανόητο θα έλεγα. Δεν μπορούσα να το χωνέψω όταν λίγες μέρες πριν μιλούσαμε μαζί. 

Με έχει σημαδέψει αυτό, ανεξίτηλα. Ήταν μια σημαδιακή συνέντευξη. Όχι γι' αυτά που μου είπε ο Ντράζεν, αλλά γι΄ αυτό που ακολούθησε μετά. Είχα μια φιλική σχέση μαζί του. Τον είχα παρακολουθήσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Μέχρι πριν λίγο καιρό αρνιόμουν να βάλω σε πρότασή μου άλλον παίκτη με τον Πέτροβιτς. Τώρα, με αυτά που κάνει στο γήπεδο ο Ντόντσιτς, θα μπορούσα να το κάνω. Βέβαια, άλλο μπάσκετ τότε, άλλο τώρα. Έχουν αλλάξει οι εποχές και ο τρόπος παιχνιδιού. Ο Πέτροβιτς ήταν ατίθασος χαρακτήρας. Είχε πολλούς καβγάδες και ειδικά με τον Γιαννάκη στο προολυμπιακό του Ρότερνταμ. Είχε μια έπαρση στο παιχνίδι του πέρα από το ταλέντο του. Ήταν τελειομανής και για να ξεχώριζες εκείνη την εποχή έπρεπε να ήσουν έτσι. Για τον Γκάλη είχε τεράστια εκτίμηση. Δεν νομίζω να είναι ψέμα που ακουγόταν ότι πήγαινε στις ράγες των τρένων για να κάνει ντρίπλες με δυο μπάλες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.