Ο «βασιλιάς» του real estate, Νικόλας Τριμμάτης, νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης

Δημήτρης Κανελλάκης25 Ιουλίου 2022

Ο Θεσσαλονικιός στην καταγωγή επιχειρηματίας, και πολύ γνωστό μέλος της βρετανικής επιχειρηματικής κοινότητας, Νικόλας Τριμμάτης, θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Ο «βασιλιάς» του real estate, φέρεται να έχει συμφωνήσει στην πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη για την είσοδό του στην διοίκηση της ΠΑΕ, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού που καταστρώνουν οι δύο άνδρες το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται η κατασκευή νέου γηπέδου για τον Άρη και ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ενδεικτική της άριστης σχέσης τους και της κοινής τους δράσης ήταν η πρόσκληση που ο κ. Τριμμάτης απηύθυνε στον Θόδωρο Καρυπίδη πριν λίγες μέρες, όταν και γιόρτασε στην Αθήνα τα γενέθλιά του σε έναν πολύ στενό κύκλο προσωπικών φίλων του, μεταξύ των οποίων ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού, Κωνσταντίνος Βλάσης, και ο γνωστός Έλληνας λομπίστας, Γιάννης Χορόζογλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση της εισόδου του κ. Τριμμάτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, καθώς δρομολογούνται αυτή την περίοδο και όλες εκείνες οι επικοινωνίες που απαιτούνται προκειμένου να συσταθεί ένα κονσόρτσιουμ εταιρειών το οποίο θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Άρη.

Για να γίνουν αντιληπτά τα επιχειρηματικά μεγέθη του κ. Τριμμάτη, ιδιοκτήτη και προέδρου της Concept Business Group, ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων με έδρα την πρωτεύουσα της Αγγλίας, στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί deals συνολικής αξίας άνω των 2 δισ. λιρών σε βάθος χρόνου μεγαλύτερου της μιας δεκαετίας.

Ο κ. Τριμμάτης φέρει την ιδιότητα του Honorary Chairman στο Greek Economic Forum. Εκπροσωπεί την 3η γενιά της οικογένειας του στον κλάδο των ακινήτων, σε μια παράδοση που ξεκινά αρκετές δεκαετίες πίσω στον χρόνο. Από την εποχή, κυρίως, του πατέρα του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πιο γνωστούς εργολάβους στην Θεσσαλονίκη, κατασκευάζοντας και πουλώντας κατοικίες στην μεταπολεμική Ελλάδα.

Συνηθίζει να ενεργεί τόσο αθόρυβα, που τις κινήσεις του γνωρίζουν τις περισσότερες φορές μόνο στενοί συνεργάτες και φίλοι του. Το πότε ταξιδεύει από Λονδίνο προς Αθήνα ή Χαλκιδική, πόσο ακόμα δε το πότε αποφασίζει να επενδύσει σε ένα ακίνητο ή ένα project, χωρίς να το πληροφορηθεί ο… πολύς κόσμος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.