Ο Βαρέλα στον δρόμο της επιστροφής με εισήγηση Λουτσέσκου

Γιώργος Καστάνης19 Μαρτίου 2022

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, αυτή την χρονική στιγμή. Ο τραυματισμός του Μιχαηλίδη που τον έθεσε νοκ άουτ για τους επόμενους μήνες, σε συνδυασμό με τον προχθεσινό τραυματισμό του Κρέσπο που χάνει το ΟΑΚΑ, διαμορφώνουν νέα δεδομένα. 

Στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τους Ινγκασον, Μιχάι, ενώ τρίτος στόπερ θα είναι ο Κουλιεράκης. Μετά ακολουθεί διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Όμως εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, για θλάση του Κρέσπο στον οπίσθιο μηριαίο, το πλήγμα θα είναι σημαντικό. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, επίκειται η ενεργοποίηση του Φερνάντο Βαρέλα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής Metrosport, πρόθεση και επιθυμία του Λουτσέσκου, είναι να ενεργοποιηθεί εκ νέου ο Βαρέλα, γιατί με την εμπειρία του, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις στην ομάδα.

Η εισήγηση προς τον Ιβάν Σαββίδη, εάν δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί. Στις σίγουρες λύσεις θέλει να κινηθεί ο Ρουμάνος προπονητής, σε παίκτες που ξέρει. Το βασικό, είναι να πειστεί ο Σαββίδης (που είχε πεισμώσει με τον Βαρέλα) και να ανάψει το πράσινο φώς για την ενεργοποίησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.