«Ο Βάγκνερ είδε στοιχεία στον Τζόλη που του έλειπαν από την Νόριτς»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Ρομπ Μπάτλερ, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Χρήστου Τζόλη στην Νόριτς από την Τβέντε μετά από την απαίτηση του νέου τεχνικού των «καναρινιών».

Αναλυτικά όσα είπε: «Την ώρα που ηχογραφώ, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από την Αγγλική ομάδα, αλλά είναι καλά νέα για την Νόριτς. Είναι καλά νέα για τα «καναρίνια», ο νέος προπονητής ο Ντέιβιντ Βάγκνερ είχε πει ότι του αρέσει να παίζει με εξτρεμ και στην ομάδα υπάρχει μόνο ο Κουβανός Χερνάντεζ. Ο Γερμανός τον τέσταρε τα Χριστούγεννα, που έκανε κάποιες προπονήσεις με την ομάδα όταν ήταν ακόμα τραυματίας. Είδε πως έχει τα στοιχεία που θέλει και θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή.

Οι οπαδοί της Νόριτς είναι ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του. Το ίδιο είχε συμβεί και όταν είχε πρωτοέρθει στην ομάδα, και ο κόσμος περίμενε πως αν και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Premier League, στην Τσάμπιονσιπ θα έκανε την διαφορά κάτι που δεν κατάφερε. Όταν το κλαμπ πήρε την απόφαση να τον δανείσει στην Τβέντε, απογοητεύτηκαν.

Πλέον η Νόριτς την φετινή χρονιά κάνει προσπάθεια να μπει στην πρώτη δυάδα ή έστω να καταφέρει να μείνει στις θέσεις των play-off ως το τέλος. Μακάρι να γίνει κομβικός ο Τζόλης και να φτάσει στον τελικό του Γουέμπλεϊ να σκοράρει και να δώσει την άνοδο στην ομάδα.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.