«Ο Βαγγέλης θέλει να μεταδώσει το χαμόγελό του, αγαπημένος του παίκτης ο Πασχαλάκης»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η μητέρα του μικρού Βαγγέλη από τα Γιαννιτσά, Σάσα Σιδηροπούλου, και μίλησε για την πάθηση του γιου της και την επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί, την βοήθεια ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή από τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Βαγγέλης είναι χαμογελαστό παιδί, είναι 15 ετών και προσπαθεί να κάνει τον δικό του αγώνα. Διαγνώστηκε με μια πάθηση που δεν μπορεί να περπατήσει, περπατάει με καροτσάκι, του δημιουργήθηκε πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, επέμβαση για να λειτουργήσει η καρδιά και οι πνεύμονες, κινητοποιήθηκε η τοπική κοινωνία αλλά και από το εξωτερικό για να μας βοηθήσει, γιατί χρειάζονται χρήματα. 

Είχαμε πάει στη Φλωρεντία για να δούμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης, ο Μιχαηλίδης θέλουν να βοηθήσουν, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, από το PAOK Action βοηθάνε με πράγματα που μας έχουν δώσει και χάρηκε πολύ ο μικρός. 

Ο γιατρός θα έρθει από το εξωτερικό για να κάνει την επέμβαση και μετά για την αποκατάσταση. Ο κόσμος μας βοηθάει με την στήριξή του για να έχει μια ποιοτική ζωή, το χαμόγελο του Βαγγέλη μπορεί να το μεταδώσει στον κόσμο που περνάει και εκείνος δύσκολες στιγμές. 

Αγαπημένος του παίκτης είναι ο Πασχαλάκης γιατί μικρός ήθελε να παίξει ως τερματοφύλακας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.