Ο Τζουλάκης άνοιξε τον δρόμο της οριστικής παραίτησής του

Κώστας Πετρωτός01 Δεκεμβρίου 2022

Δεν είναι μόνο νίκη στην συγκεκριμένη υπόθεση ΕΕΑ-ΠΑΟΚ, η απόφαση του Νίκου Τζουλάκη να αυτοεξαιρεθεί (προφανώς μετά από πίεση των υπολοίπων μελών της Επιτροπής για το ατυχέστατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε με προσωπική απόφαση). Είναι κάτι περισσότερο.

Η αρχή του τέλους του στην ΕΕΑ, πολύ απλά γιατί αποτελεί ομολογία ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αμερόληπτα συγκεκριμένες ομάδες. Με βάση όσα είχαν γίνει στην υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας, ο Τζουλάκης και μόνο λόγω των σχέσεων κουμπαριάς της οικογένειάς του με την οικογένεια Αυγενάκη, θα έπρεπε από τότε να ήταν παρελθόν. Δεν το έκανε τότε, τώρα όμως ο ίδιος ομολογεί ότι είναι πρόεδρος με αστερίσκους.

Σκεφτείτε απλά ότι άλλες αθλητικές ανώνυμες εταιρίες που έχουν σοβαρά παράπονα από τον τρόπο που χειρίστηκε υποθέσεις τους, αν τον ξαναβρούν στον δρόμο τους, έχουν απόλυτο δικαίωμα να ζητάνε την αυτοξαίρεσή του. «Το κάνατε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ κύριε πρόεδρε, δεν μπορείτε να έχετε δύο μέτρα και δύο σταθμά», είναι το απλό επιχείρημα το οποίο μπορεί να επικαλεστεί κάθε ομάδα και προφανώς ο κ. Τζουλάκης δεν θα έχει τίποτα να αντιτείνει. Θα είναι πλέον ένας πρόεδρος με πολλές αυτοεξαιρέσεις, άρα επί της ουσίας ένας πρόεδρος χωρίς ουσιαστικό ρόλο. Καλό είναι να σκεφτεί την οριστική παραίτησή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.