«Ο Τζόρνταν είπε κραυγαλέα ψέμματα στο Last Dance»

Metrosport Team23 Μαΐου 2020

Ο κύκλος των επεισοδίων του «Last Dance» μπορεί να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, ο απόηχός του για όσα ειπώθηκαν με επίκεντρο τον Μάικλ Τζόρνταν και την πορεία του στους Σικάγο Μπουλς παραμένει.

Ένας από τους ανθρώπους, ο οποίος, μάλιστα, εμφανίστηκε πολλές φορές στο ντοκιμαντέρ, ο δημοσιογράφος Σαμ Σμιθ, σχολίασε σε ραδιοφωνική εκπομπή το ντοκιμαντέρ και, όπως υποστήριξε, πολλά από τα λεγόμενα του Μάικλ Τζόρνταν δεν είναι αλήθεια. Σημειώνεται πως ανάλογη τοποθέτηση έκανε πριν λίγες μέρες και ο άλλοτε συμπαίκτης του Τζόρνταν στους Μπουλς, Χόρας Γκραντ.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ κάλυπτε εκείνη την περίοδο την πορεία των Σικάγο Μπουλς και, μάλιστα, συνέγραψε και το βιβλίο «The Jordan Rules», με λεπτομέρειες από την καθημερινότητα του «Air Mike» και της ομάδας.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Το ντοκιμαντέρ μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ενώ έγινε πιο συγκεκριμένος αναφερόμενος στην ιστορία με την πίτσα και τη δηλητηρίαση πριν τον πέμπτο τελικό του 1997 με τους Γιούτα Τζαζ.

«Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα», υπογράμμισε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.