«Ο Τζόρνταν είχε αθλητικό εγωισμό που τρυπούσε το ταβάνι»

Metrosport Team21 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Δημήτρης Καρύδας.

Ο δημοσιογράφος που έχει ζήσει από κοντά τον Μάικλ Τζόρνταν μίλησε αναφορικά με το ντοκιμαντέρ που κάνει θραύση και αφορά τη ζωή του «The last dance».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Στο Μακεδονία Pallas, είχα κάνει το 1982 συνέντευξη τον Μάικλ Τζόρνταν όταν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή ενός τουρνουά. Η σειρά που προβάλλεται έχει το πλεονέκτημα ότι δείχνει σκηνές που δεν έχουν παίξει ποτέ καθώς έχει πλάνα από στιγμές αποδυτηρίων, αποστολών και άλλων. Ένα τρωτό σημείο είναι ότι σειρά πήρε γρήγορα θέση με τα όσα αναφέρει στα πρώτα λεπτά του επεισοδίου. Η αλήθεια είναι ότι φωτίζει στιγμές που δεν είχαμε δει. Εγώ έχω τρομερή αδυναμία στον Φιλ Τζάκσον, είναι ένας από τους πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω συναντήσει και με είχε μαγεύσει. Μέσα σε 10 λεπτά που μιλήσαμε διάβασε το μυαλό μου. Ο Τζόρνταν είχε αθλητικό εγωισμό που τρυπούσε το ταβάνι».

Ενώ πρόσθεσε για τον Νίκο Γκάλη: «Η Ελλάδα με τον Γκάλη δεν κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ όταν μπήκε στο Hall of Fame, μπήκα στη διαδικασία να πάω μέχρι την Αμερική για να βρω στοιχεία και αρχεία με στόχο να φτιάξω ένα ντοκιμαντέρ τριών ωρών. Ο Τζόρνταν μιλούσε ώρες για αυτό το ντοκιμαντέρ. Αρα θα πρέπει να σε βοηθάει ο παίκτης και να είναι πρόθυμος. Στην Αμερική θέλουν να αναδείξουν το προϊόν τους ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένα ντοκιμαντέρ για τον Γκάλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.