Ο Τζόλης ξέρει να... εκτελεί τον Άρη!

Κώστας Πετρωτός12 Δεκεμβρίου 2020

Τελικός κατηγορίας Προπαίδων (Κ13) της ΕΠΣΜ, το 2015. Ο μικρός Χρήστος Τζόλης με δύο γκολ δίνει την νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Αρη και δίνει συνέχεια σε μία παράδοση που είχε αρχίσει από το πρώτο κιόλας διάστημά της έλευσής του στον Δικέφαλο, όταν στα γήπεδα του Ατέρμονα σκόραρε και πάλι επί του συμπολίτη. 

Λίγα χρόνια αργότερα, την σεζόν 2018-2019, ως ποδοσφαιριστής της Κ17 του ΠΑΟΚ πέτυχε 6 γκολ κόντρα στον Αρη στα συνολικά τέσσερα ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες εκείνη την περίοδο. 


Αρχισε με ένα χατ τρικ την πρώτη αγωνιστική στο 0-5 στο πρώτο εκτός έδρας ματς, συνεχίστηκε με άλλο ένα τέρμα στο πρώτο εντός έδρας και άλλα δύο γκολ στον δεύτερο αγώνα που ο ΠΑΟΚ ήταν φιλοξενούμενος. 

Ο Τζόλης έχει σκοράρει με κάθε τρόπο (σε ροή αγώνα, με φάουλ και πέναλτι) κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και από αύριο θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί και σε επίπεδο πρώτων ομάδων. Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ ποντάρει πάρα πολλά σε εκείνον για να πετύχει τα γκολ που θα τον κάνουν να φύγει νικητής από το «Κλ. Βικελίδης».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.