Ο Τζόλης «έσπασε» το ιστορικό ρεκόρ του Σταφυλίδη!

Γιώργος Πετρίδης08 Οκτωβρίου 2020

Μέσα σε τρεις μήνες ο Χρήστος Τζόλης τα έκανε όλα! Από ένα ταλαντούχο παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, κατάφερε να εξελιχθεί σε βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ και πλέον σε διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική των ανδρών στα 18 μόλις του χρόνια!

Σε ένα τόσο μικρό διάστημα, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, κέρδισε μια θέση στην 11άδα του ΠΑΟΚ και έβαλε φαρδιά-πλατιά την «υπογραφή» του στην πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ακολούθησε η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα και το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην Αυστρία. Ο Τζόλης λοιπόν έγραψε ιστορία ως ο νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που φοράει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας των ανδρών αφού είναι 18 ετών, οχτώ μηνών και επτά ημερών. Έτσι πήρε το ρεκόρ που κρατούσε ο Κώστας Σταφυλίδης που έκανε ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα όντας 18 χρονών, 11 μηνών και 12 ημερών.

Το metrosport.gr συγκέντρωσε τη λίστα εκείνων που ως παίκτες του ΠΑΟΚ, έκαναν ντεμπούτο νεαροί ή σχετικά νεαροί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στη λίστα αυτή μπήκε βέβαια και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε επίσης χθες ντεμπούτο, σε ηλικία 20 ετών, επτά μηνών και 17 ημερών.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.