Ο Τζίμι Μπάτλερ αποφάσισε… Game 7 στην Ανατολή

Metrosport Team28 Μαΐου 2022

Οι Χιτ ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Το υπέρ τους 2-3 έγινε 2-3 και έπαιξαν για την επιβίωση τους στη Βοστόνη. Έμειναν ζωντανοί νικώντας τους Σέλτικς με 111-103, ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ στο 3-3 και έτσι ο τίτλος της περιφέρειας και βέβαια το ποια ομάδα θα κοντραριστεί με τους Ουόριορς για τον τίτλο, θα κριθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/5, 03:30) στο Μαϊάμι.

Οι Χιτ οφείλουν εν ολίγοις τη μεγάλη νίκη τους και την ευκαιρία που κέρδισαν, στον Τζίμι Μπάτλερ. Ο ολ σταρ φόργουορντ ήταν ασταμάτητος με 47 πόντους, 11/1 βολές, 16/29 σουτ, εννιά ριμπάουντ, οχτώ ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. 


Είναι χαρακτηριστική η άνοδος των αριθμών του Μπάτλερ από την κανονική περίοδο στα πλέι οφ…

Οι 47 πόντοι κατατάσσουν τον Μπάτλερ στη λίστα των κορυφαίων επιδόσεων σε ματς που μπορούσαν να οδηγήσουν στον αποκλεισμό…

Παράλληλα οι 47 πόντοι αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία των Χιτ στα πλέι οφ πίσω από τους 49 του Λεμπρόν…

Ο Μπάτλερ ξεπέρασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στις περισσότερες «40άρες» στη σεζόν…

Ακόμη για τους Χιτ σημαντική ήταν η συμβολή του Κάιλ Λόουρι με 18 πόντους και 10 ασίστ ενώ 13 είχε ο Στρους και 11 ο Τάκερ.


Για τους Σέλτικς ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 30 πόντους με 8/8 βολές, 9/12 σουτ, εννιά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ αλλά και επτά λάθιη. Ακόμη 22 είχε ο Ντέρικ Ουάιτ και 20 ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.