ΠΑΟΚ: Ο Στέφανος Τζίμας στα πιθανά Wonderkids του Football Manager!

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Ο Στέφανος Τζίμας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη ηλικία. Είναι ακριβώς στο σημείο που πρέπει να χαραχθεί ένα πλάνο αξιοποίησης αλλά και εξέλιξής του. 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην φάση που άμεσα πρέπει να αποφασίσει πότε θα αρχίσει να παίρνει χρόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και πώς θα βελτιωθεί σωματικά και τεχνικά.

Ο Τζίμας στα πιθανά Wonderkids του Football Manager

Το Football Manager είναι ένα από τα πιο γνωστά video games. Ένα από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία στο πέρασμα των χρόνων είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Αγοράζοντας έναν πιτσιρικά φτηνά, μπορείς να χτίσεις πάνω του την ομάδα σου για χρόνια ή να τον μεταπωλήσεις για δεκάδες εκατομμύρια, βελτιώνοντας το οικονομικό status του συλλόγου. Άλλωστε στο FM εκτός από προπονητής, ο χρήστης είναι ταυτόχρονα πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής, scout. Σύμφωνα με μία από τις πιο δημοφιλείς εξειδικευμένες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο παιχνίδι, την FMScout, δύο Έλληνες υπάρχουν στη λίστα των 100 πιθανών Wonderkids για το FM 2023: Ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας του ΠΑΟΚ και ο 16χρονος Χρήστος Δαρβίρας του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, υπάρχουν 100 ταλέντα κάτω των 20 ετών από όλον τον πλανήτη που θα μπορούσαν να αποδειχθούν «Παιδιά-Θαύματα» στη νέα έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες.

Στη πρόσφατη λίστα του FM Scout, πάντως, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Τζίμας, Δαρβίρας, υπάρχουν και κάποιοι νεαροί που είναι ήδη γνωστοί. Ο 16χρονος Βραζιλιάνος Έντρικ (2006) της Παλμέιρας που έχει ήδη «κλείσει» στη Ρεάλ με την ενηλικίωσή του, ο Σιμόνε Παφούντι (2006) της Ουντινέζε με συμμετοχή στην εθνική ανδρών της Ιταλίας, ο Ίθαν Νουανέρι (2007) που έκανε ντεμπούτο στην εφετινή Premiership με την Άρσεναλ και ο Σακίλ Φαν Πέρσι (2007) γιος του Ρόμπιν που αγωνίζεται στις ακαδημίες της Φέγενορντ, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.