Ο Τσόλακ έστειλε την Ρέιντζερς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (vids)

Πέτρος Χαριζακλής24 Αυγούστου 2022

Μετά από 11 χρόνια αναμονής, η Ρέιντζερς βρίσκεται ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηρωας για την σκωτσέζικη ομάδα ο Αντόνιο Τσόλακ που την έστειλε στα αστέρια, όντας ο μοναδικός σκόρερ της νίκης (1-0) κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιον».

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 2-2 στη Σκωτία, με τον Τσόλακ να σκοράρει και σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτή τη φορά στο 60' ο Τίλμαν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος των άμυνας των Ολλανδών και ο Τσόλακ σε κενή εστία έγραψε το 0-1.

Στην Τραπεζούντα, Τράμπζονσπορ και Κοπεγχάγη έμειναν ισόπαλες στο 0-0, με την τουρκική ομάδα να είναι καλύτερη όμως να μην μπορεί να πετύχει το γκολ που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση (έχασε με 2-1 στη Δανία) και έτσι η ομάδα του Ζέκα θα βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικός ο Σιώπης, πέρασε ως αλλαγή στο 79' ο Μπακασέτας για την Τράμπζονσπορ.

Στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κέρδισε με 2-1 την Μπόντο Γκλιμτ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

To σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό με κοντινό σουτ του Ορσιτς.

Στο 35' ο Πέτκοβιτς με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 2-0 για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στο 70' η Μπόντο Γκλιμτ μείωσε με τον Γκρόνμπαεκ να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ.

Στον εξτρά χρόνο η Ντιναμό πέτυχε δύο γκολ, στο 117' με τον Ντρμιτς και στο 120' με τον Μποσκάι και έφτασε στην πολυπόθητη πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.