O Τσιγγάρας απελευθέρωσε τον Κούρτιτς και άλλαξε τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης16 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ «επέστρεψε» εμφατικά και αυτό έχει να κάνει με την απόφαση του Λουτσέσκου να κρατήσει μέσα στην ενδεκάδα τον Τσιγγάρα. Ο νεαρός μπορεί να μην είναι ο MVPτης χθεσινής αναμέτρησης αφού δικαιωματικά πάει αυτός ο τίτλος στον Κούρτιτς που όμως θα μπορούσε να αφιερώσει αυτό το βραβείο στον Χάρη. 

Ο Τσιγγάρας στη δεύτερη μόλις εμφάνιση του με την ασπρόμαυρη φανέλα φέτος, έχει δώσει ενέργεια στο χώρο του κέντρου αλλά το κυριότερο έχει απελευθερώσει τον Σλοβένο. Είναι επίσης προφανές πως όταν ο Αντρίγια παίζει στη δεξιά πλευρά προσφέρει ασφάλεια και στον Λευτέρη Λύρατζη που στο πρώτο μέρος είχε προβλήματα αλλά δεν είχε τη βοήθεια του Μουργκ. 

Ο ΠΑΟΚ πήγε με την πλάτη στον τοίχο στην Ηπειρο αλλά ο Λουτσέσκου παρέταξε μια απόλυτα διαβασμένη ομάδα. Δεν πήγε το ματς σε υψηλό τέμπο γιατί αυτό θα ευνοούσε την αθλητική ομάδα του ΠΑΣ. Δεν του έδωσε χώρους, δεν του έδωσε την ευκαιρία να τρέξει τον ΠΑΟΚ. Φυσικά ο Φωτιάς δεν είδε το πέναλτι και ευτυχώς ο Διαμαντόπουλος τον έστειλε στο VAR. Kομβική φάση η χαμένη ευκαιρία του Σνάιντερ στα τελειώματα του πρώτου μέρους. 

Ο Δικέφαλος μπήκε προσεκτικός στο δεύτερο μέρος και ο Λουτσέσκου έβαλε τον Μπίσεσβαρ στο τελευταίο μισάωρο. Ο Ντιέγκο για μισή ώρα είναι ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Από τα πόδια του άρχισε το δεύτερο γκολ, αυτός δημιούργησε το τέταρτο. 

Εξαιρετικός και ο Αουγκούστο και νομίζω ότι η τριάδα Κούρτιτς-Τσιγγάρας-Αουγκούστο δεν πρόκειται να αλλάξει εκτός και αν αναγκαστικά πρέπει να απουσιάσει ένας παίκτης. Σημαντικό ότι βρήκε δίχτυα ο Ακπομ, ότι πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Κρέσπο και ο Ινγκασον αλλά και πως ο Μιχάι έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού. Τακτικά πολύ καλός και ο Σίντκλεϊ. 

Αυτό το 0-4 δίνει στον ΠΑΟΚ όχι απλά τρεις βαθμούς, αλλά ψυχολογία και έναν μπούσουλα για το πώς μπορεί να κινηθεί ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια. Και φυσικά τώρα τόσο ο Λύρατζης όσο και ο Τσιγγάρας μπορούν να περιμένουν πως ο δίκαιος Λουτσέσκου δεν θα έχει κανέναν λόγο να τους βγάλει από την ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.