Η κόντρα Καμαρά-Μίτροβιτς για ένα πέναλτι - Ρανιέρι: «Ήθελα να τον σκοτώσω!»

Metrosport Team06 Αυγούστου 2021

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται μια «ανάσα» από την μεταγραφή του στον Άρη, με ένα αρκετά μεγάλο πόσο για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το 2018, μεγάλο ντόρο είχε προκαλέσει η αψιμαχία του Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον Aλεξαντάρ Μίτροβιτς, για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Χάντερσφιλντ.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός είχε εκνευριστεί με τον συμπαίκτη του από την Μαυριτανία επειδή ήθελε να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι και έβλεπε τον Καμαρά να έχει πάρει την μπάλα στα χέρια του και να ετοιμάζεται να το αναλάβει εκείνος.

Η κατάληξη του πέναλτι δεν ήταν ιδανική, μετά από αρκετά λεπτά συζήτησης ο Καμαρά αναλαμβάνει την εκτέλεση, με τον «πορτιέρο» της Χάντερσφιλντ να αποκρούει.

Η αναμέτρηση ήταν κολλημένη στο μηδέν και λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Αλέξανταρ Μίτροβιτς σκοράρει και χαρίζει την νίκη στην Φούλαμ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ρανιέρι έξαλλος, ανέφερε ότι ο Μίτροβιτς είναι ο υπεύθυνος για τα πέναλτι αλλά ο Καμαρά δεν άκουγε κανέναν! 

Στη συνέχεια είπε την ατάκα για τον Καμαρά: «Ήθελα να τον σκοτώσω!»

Από την αυστηρή αγγλική κριτική δεν... γλίτωσε το νέο πιθανό μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο οποίος άκουσε τον Μακμάναν (πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουναϊντετ) να τον χαρακτηρίζει: «απίστευτα εγωιστή.»

Δείτε τα βίντεο:

Το χαμένο πέναλτι και οι συζητήσεις με βίντεο από την κερκίδα:

Δηλώσεις Ρανιέρι για Καμαρά:

«Όταν ένας άνθρωπος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του δεν είναι σωστό, δεν σέβεται έμενα, τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Πήρε την μπάλα και δεν άκουγε κανέναν, νομίζω ότι δεν καταλαβαίνει. Είναι αδύνατο να το συζητήσεις μαζί του.»

Τι σκέφτηκες όταν έχασε το πέναλτι:

«Ήθελα να τον σκοτώσω»

Ο Μακμάναν χαρακτηρίζει τον Καμαρά «απίστευτα εγωιστή»:

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.