Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς αποχωρεί από την Παρτιζάν και πάει στο NBA

Metrosport Team13 Μαρτίου 2024

Στο ΝΒΑ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου.

Ο 21χρόνος αποτελεί επένδυση για τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ψηλό που απειλεί από την περιφέρεια και έχει μεγάλη προοπτική. Στο Summer League έχει οραματιστεί το μέλλον του στο ΝΒΑ. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Παρτιζάν υπό τις οδηγίες του μεγάλου, τεράστιου Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν πήρε τις ευκαιρίες που έψαχνε και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν ήθελε να ολοκληρώσει τη σεζόν του στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Οι Ουίζαρντς που δεν έχουν κάποιο στόχο να κυνηγήσουν την τρέχουσα περίοδο, θέλουν να τον δώσουν τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο επίπεδο. Με σκοπό τη νέα σεζόν να τον ενεργοποιήσουν στο ρόστερ τους και να αρχίσουν να εκμεταλλεύονται τα προσόντα του. 

Την είδηση αυτή την αποκάλυψε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόια Μιχαήλοβιτς, που τόνισε ότι στην ομάδα καταβλήθηκε και η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη σε περίπτωση που θα αποχωρούσε για το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Μάλιστα το επταψήφιο ποσό της ρήτρας, όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, θα μοιραστεί ισόποσα μεταξύ της Παρτιζάν και της προηγούμενης ομάδας του παίκτη, Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι ο Τρίσταν Βούκσεβιτς είναι γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς ο οποίος ήταν παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και αγωνίστηκε στην χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλωνα Πάτρας από το 1995 εως το 1997, στην συνέχεια στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια (1997-2001) και για λίγους μήνες το 2004, ενώ από το 2022 μέχρι και σήμερα είναι βοηθός προπονητή του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.