Ο Τόμι Πολ αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Paris Masters

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Τον 25χρονο Αμερικανό και Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης, Τόμι Πολ, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό της Παρασκευής (4/11), στο Paris Masters. Ο Πολ, λίγες ώρες μετά τη σπουδαία ανατροπή επί του Ράφα Ναδάλ, κέρδισε ακόμη έναν Ισπανό, τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και προκρίθηκε στα προημιτελικά Masters διοργάνωσης, για 2η φορά στην καριέρα του.

Επικρατώντας του Νο14 τενίστα του κόσμου με 6-4, 6-4 μετά από 79 λεπτά αγώνα, ο Πολ πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη του επί τενίστα του Top20 και έστειλε μήνυμα στον Στέφανο Τσιτσιπά, ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει απέναντί του. Παίζει εξαιρετικό τένις αυτή την εβδομάδα στο Bercy ο Αμερικανός και έχει θέσει νοκ-άουτ, τρεις Ισπανούς που βρίσκονται πιο ψηλά από τον ίδιο στην παγκόσμια κατάταξη.

Πρώτα, απέκλεισε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (Νο20), στη συνέχεια τον Ράφα Ναδάλ (Νο2) και τώρα τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο14). Όχι κι άσχημα. Νωρίτερα φέτος, ο Πολ έπαιξε στον παρθενικό Masters προημιτελικό της καριέρας του, γνωρίζοντας την ήττα στα τρία sets, από τον Ντάνιελ Έβανς, στο Μόντρεαλ του Καναδά. Εκεί, είχε κερδίσει, μεταξύ άλλων και τον Κάρλος Αλκαράθ.

Τσιτσιπάς και Πολ, θα τεθούν αντιμέτωποι το βράδυ της Παρασκευής στο Bercy, στην 3η ever συνάντησή τους στο Tour. Ο Έλληνας πρωταθλητής, έχει κερδίσει με straight sets, τις προηγούμενες δυο αναμετρήσεις, σε Ουάσιγκτον (2019) και Λυών (2021).

Οι προημιτελικοί του Paris Masters

Αλκαράθ – Ρουν

Τιάφο – Οζέρ Αλιασίμ

Τζόκοβιτς – Μουζέτι

Τσιτσιπάς – Πολ

Πηγή: tennis24

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.