Ο Τάκης Τσουκαλάς κλήθηκε από το ΕΣΡ για τις προσβλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις του κατά του ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος διατηρεί διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube με το όνομα «Άντε γειά» και έχει και στο παρελθόν προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις το Είτε κατά του ΠΑΟΚ είτε κατά άλλων ομάδων, είτε ακόμη και κατά φυσικών προσώπων, κλήθηκε σε απολογία  για τις προσβλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις που είχε κάνει τον προηγούμενο Απρίλιο, μετά την πρόκριση του «δικεφάλου» επί του Ολυμπιακού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτη φορά καλείται φυσικό πρόσωπο από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Τι ντροπιαστικό είχε αναφέρει; Συγγχωρέστε μας για τον οχετό που παραθέτουμε... «Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.

Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τσουκαλάς στη διαδικτυακή εκπομπή του «Άντε γεια».

Οι τρεις λόγοι που καλείται ο Τάκης Τσουκαλάς: α) Η ακραία υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος β) Η αναίτια και απρόκλητη προσβολή προσώπων γ) Η υποκίνηση σε μίσος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.