Ο Τάισον υπέγραψε για ενάμιση χρόνο, πράσινο φως και για φορ

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Την πρώτη του μεταγραφή θα ανακοινώσει σήμερα Σάββατο ο ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο Τάϊσον που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Πέμπτης συμφώνησε σε όλα με τους εκπροσώπους του Δικεφάλου.

Υπέγραψε το συμβόλαιό του διάρκειας ενάμιση έτους με τον ΠΑΟΚ, αφού προηγουμένως είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί. Έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό που αγγίζει τις 650.000 ευρώ όπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του, αλλά και οι επιτελείς του Δικεφάλου.

Ο ίδιος δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για….τουρισμό. Ήρθε για να συνεισφέρει στην κατάκτηση τροπαίων. Δεν συμβιβάζεται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τις νίκες. Μάλιστα έλεγε στους ατζέντηδες του και στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος: “Ήρθα για τίτλους, θέλω να κερδίσω πολλά με τον ΠΑΟΚ”.

Η επίσημη παρουσίαση του Τάϊσον Μπαρσέλος Φρέντα, όπως είναι ολοκληρωμένο το όνομά του, θα γίνει σήμερα από την ΠΑΕ. Και αμέσως μετά θα πιάσει δουλειά για να βρεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο επιθυμητό επίπεδο που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί.

Παρών στην Τούμπα, ειδικό σχέδιο από την τεχνική ηγεσία

Ο Βραζιλιάνος Τάϊσον είχε την ευκαιρία να γνωριστεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς με αρκετούς από τους εκπροσώπους της ομάδας, ενώ είχε συναντήσεις με τον αθλητικό διευθυντή Ζοσέ Μπότο, αλλά και τον Λουτσέσκου που έκαναν τις πρώτες κουβέντες μαζί του και τον καλωσόρισαν. 

Ο Ταϊσον θα είναι απόψε το βράδυ παρών στην Τούμπα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον ΟΦΗ. Θα διαπιστώσει ιδίοις όμασι, ποια είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Τούμπα από τους οπαδούς. Και επίσης θα έχει την ευκαιρία να δει πως αγωνίζεται η ομάδα στην οποία θα ενσωματωθεί. Ο Τάϊσον έχει δει αρκετά βίντεο από πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ και δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για την ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας.

Πρέπει ακόμη να αναφέρουμε, πως από την τεχνική ηγεσία, έχει εκπονηθεί ένα ειδικό σχέδιο εκγύμνασης, το οποίο θα κληθεί να ακολουθήσει ο Τάϊσον. Για να μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και παράλληλα να αφομοιώσει όλα όσα ζητά ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του, για το καλό του συνόλου.

Έτοιμοι και για σέντερ φορ

Όπως είχαμε γράψει αναλυτικά στη Metrosport, στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να κινηθούν και για την απόκτηση σέντερ φορ. Ο Ζοσέ Μπότο σε συνεργασία με τον Λουτσέσκου, έχουν κάνει την απαραίτητη διεργασία. Πρόσφατα ο Λουτσέσκου μίλησε για ένα ειδικό σχέδιο, που αφορά την ενίσχυση της ομάδας. 

Ο αθλητικός διευθυντής έχει επικεντρώσει την προσοχή του σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις. Πρόκειται για ικανούς επιθετικούς, σε πολύ καλή ηλικία. Ένας εκ των οποίων θα κληθεί να έρθει στην Τούμπα ως δανεικός. Με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, με μία ρήτρα που θα είναι συμβατή στα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ και όχι….εξωπραγματική. Ο Σαββίδης, όπως είχαμε αναφέρει, έχει ανάψει το πράσινο φως για να έρθει και ο σέντερ φορ στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.