Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Κωνσταντέλια και Έουπεν!

Χάρης Εμμανουηλίδης19 Ιανουαρίου 2022

Το τυπικό σκέλος μένει μόνο ώστε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Έουπεν για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο 19χρονος βρίσκεται στο Βέλγιο για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και τη γνωριμία με το νέο του περιβάλλον.

Όπως σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το Metrosport.gr, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να γίνει κάτοικος... Βελγίου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με στόχο να πάρει χρόνο συμμετοχής και έπειτα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς στη μεταγραφή του δεν υπάρχει οψιόν αγοράς από την ομάδα της Έουπεν, ενώ ο ποδοσφαιριστής πέρσι ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024

Ο Κωνσταντέλιας έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αποστολή του Δικεφάλου στον αγώνα των «ασπρόμαυρων» με τη Γρανάδα στο πλαίσιο του Europa League, όταν προπονητής ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ φέτος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής (44 λεπτά συνολικά) σε τέσσερα παιχνίδια, ως αλλαγή, δύο στο Conference League με Λίνκολν και Σλόβαν Μπρατισλάβας και δύο στο πρωτάθλημα με ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος που έβαλε το... λιθαράκι του στη μεταγραφή του 19χρονου ποδοσφαιριστή στην Έουπεν, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Βαλκάνη (εικονιζόμενος στην παρακάτω φωτογραφία), ο οποίος ανέλαβε προσφάτως τα καθήκοντα του ως βοηθός προπονητή στον Βελγικό σύλλογο, δίπλα στον Στέφαν Κράμερ και σίγουρα έπαιξε τον δικό του ρόλο στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη, ενώ θα αποτελέσει και ένα πρόσωπο που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Κωνσταντέλια στην... περιπέτεια του εξωτερικού και την προσαρμογή του στις νέες συνθήκες.

Ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης και βοηθός του Τζον Φαν Σιπ στην Εθνική Ελλάδος είναι άριστος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας έχοντας «σκανάρει» το έμψυχο δυναμικό των ομάδων, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 είχε εκφράσει την άποψη του για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Πρέπει να παίζουν περισσότεροι Ελληνες στο Πρωτάθλημα. Και να υπάρχουν κανόνες, που να έχει νεαρούς παίκτες κάτω των 20 ετών, στον πάγκο της κάθε ομάδας. Εμείς πιστεύουμε ότι η Ελλάδα έχει ταλέντο ποδοσφαιρικό και πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.