Ο συγκινητικός «αποχαιρετισμός» του ΣΦ ΠΑΟΚ Επανομής στον Σταύριο Σαράφη

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Οκτωβρίου 2022

Το δικό του ξεχωριστό αντίο είπε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ στον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Δικεφάλου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
  Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του μεγάλου ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΑΡΑΦΗ. Δυστυχώς, έφυγε από κοντά μας ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο πρώτος σκόρερ του Π.Α.Ο.Κ. όλων των εποχών, ο ένας και μοναδικός ''ΚΑΙΣΑΡΑΣ'' . 

Κύριε Σταύρο τιμή μας που μας ''παραχώρησες'' το όνομά σου , έτσι ώστε να ακολουθεί παντού και πάντα την αγαπημένη σου ομάδα!!!! Δε θα ξεχάσουμε ποτέ πόσο ταπεινά ήταν τα λόγια σου στα εγκαίνια του Συνδέσμου μας: 

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν τέτοια τιμή προς το πρόσωπό μου. Ειδικά μάλιστα έπειτα από τόσα χρόνια, παιδιά που δεν με είδαν ίσως και ποτέ να παίζω ποδόσφαιρο μου κάνουν μία τόσο μεγάλη τιμή. 

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Βλέπεις ότι άξιζε κάθε στιγμή και όλος ο ιδρώτας για τη φανέλα αυτή.  Αντίο σε έναν άνθρωπο όλο ΠΑΟΚ Αντίο σε έναν άνθρωπο Μόνο ΠΑΟΚ 

Καλό ταξίδι ΚΑΙΣΑΡΑ 17 Ιανουαρίου 1950- 13 Οκτωβρίου 2022 ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ. !!!! 

Μετά τιμής, ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.