Ο... γκολκίπερ Σβαμπ παραδέχτηκε: «Ήταν μία τρελή και αξέχαστη νύχτα»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2022

Στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λαμία ο Στέφαν Σβαμπ αγωνίστηκε κάτω από τα γκολπόστ. Ο Κοτάρσκι είχε τραυματιστεί, οι πέντε αλλαγές είχαν γίνει και έπρεπε να βρεθεί μία λύση εκ των έσω.

Αμέσως μετά από μία σύσκεψη του Λουτσέσκου με τον Μπάτσι, ο Ιταλός βοηθός έτρεξε (μαζί με τον Ζίβκοβιτς) στον Σβαμπ και του ζήτησε να υπερασπιστεί την εστία.

Ο Στέφαν Σβαμπ στην ανάρτησή του στο instagram έγραψε τα εξής: “Γειά σε όλους. Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή και γρήγορη αποκατάσταση στον τερματοφύλακα μας Ντομινίκ Κοτάρσκι. Θα είσαι μαζί μας πολύ σύντομα. Ήταν μία τρελή και αξέχαστη νύχτα. Εχω ποστάρει μερικές φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν πως αυτό το βράδυ στο ματς με την Λαμία, ήταν εντελώς διαφορετικό. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι κερδίσαμε τους τρείς βαθμούς της νίκης. Να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα. Θα τα πούμε ξανά σύντομα. Στέφαν Σβαμπ” .

Μάλιστα κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση στο instagram υπάρχει και η τοποθέτηση του συμπαίκτη του Γιάννη Κάργα. Ο οποίος αναφέρει στον Σβαμπ: “Είσαι παικταράς”. Επίσης και ο Φερνάντο Βαρέλα σχολίασε την ανάρτηση του πρώην συμπαίκτη του: «Έχασα το καλύτερο κομμάτι του αγώνα. Ο Γενς Λέμαν στην εστία».

Ιδού η ξεχωριστή ανάρτηση του Σβαμπ: 




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.