«Ο Σβάμπ είναι ένας αληθινός αρχηγός»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2020

Τις τρεις επιλογές (μεταξύ αυτόν και τον ΠΑΟΚ) που έχει ο Στέφαν Σβαμπ και το αγωνιστικό του προφίλ περιέγραψε ο Αλόις Τσίντα.
Ο Αυστριακός δημοσιογράφος μίλησε από τη Βιέννη στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», λέγοντας για τον Σβαμπ
: «Είναι σίγουρα πολύ καλός παίκτης, είναι αρχηγός της Ραπίντ, πολύ σημαντικός παίκτης με πολύ καλή τεχνική και γενικώς πολύ απαραίτητος παίκτης για μια ομάδα. Είναι ένας αληθινός αρχηγός και σίγουρα θα είναι σημαντική η απώλειά του. Πάντα δημιουργεί κίνητρο για τους συμπαίκτες του, είναι πολύ καλός στο κέντρο».

Για το αν πιστεύει πως ο Σβάμπ μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League:

«Δεν μπορώ να το πω γιατί δεν έχω εικόνες από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να το πω. Είναι παίκτης επιπέδου Champions League όμως. Έπαιξε στην Εθνική Αυστρίας, έπαιξε πολλές φορές στο Europa League και είναι έμπειρος. Είναι καλός στις στατικές φάσεις, στις εκτελέσεις, έχει καλό σουτ, αλλά είναι πολύ καλός στην αντίπαλη περιοχή γιατί τα καταφέρνει καλά με το κεφάλι. Είναι πολύ καλή επιλογή, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος για το μέλλον του Σβαμπ:

«Έχει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ και μια πρόταση από τη Λέτσε στην Ιταλία. Αν μείνει η Λέτσε στην κατηγορία θα είναι σημαντικό, αλλά είναι 4 βαθμούς πίσω. Η τρίτη επιλογή είναι να μείνει στη Ραπίντ. Γίνονται συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Μετά τον κορωνοϊό η Ραπίντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στα οικονομικά της και δύσκολα θα καταλήξει να υπογράψει συμβόλαιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.