Ο στόπερ και ο… Σάντι Μίνα

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις τελευταίες ημέρες έχει υποχωρήσει το ζήτημα του παρτενέρ του Αντρε Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Σχετίζεται με μια προσπάθεια που δεν έχει σταματήσει και αφορά την απόκτηση του Σάντι Μίνα σε μια υπόθεση η οποία θυμίζει σκληρό πόκερ. 

Τα ισπανικά media είχαν γράψει ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε απορρίψει την πρόταση του Αρη καθώς θέλει να πάει σ’ ένα μέρος όπου δεν θα έχει τον Τύπο στο… κατόπι του, έως ότου εκδικαστεί η έφεσή του μετά την πρωτόδικη καταδίκη του (σε φυλάκιση τεσσάρων ετών) για σεξουαλική παρενόχληση. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι αυτό δεν ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να εισπράξει χρήματα τα οποία είναι πιο κοντά σ’ αυτά που λαμβάνει ετησίως. Ο Αρης κατέθεσε την καλύτερη δυνατή προσφορά και περιμένει την υποχώρηση της Θέλτα η οποία δεν καλύπτει περισσότερα από 500.000 ευρώ. Γι’ αυτό εξελίσσεται ένα διαπραγματευτικό παιχνίδι.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει την αίσθηση ότι στο τέλος θα πάρει αυτό που θέλει, δηλαδή την υπογραφή του Σάντι Μίνα γι’ αυτό επιμένει. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κοιτάξει εκ νέου την περίπτωση ενός παίκτη (με ρίζες από την Αφρική) με τον οποίον είχαν προχωρήσει σημαντικά οι συζητήσεις αλλά διακόπηκαν λόγω της «ελπίδας» που επέστρεψε για την απόκτηση του Μίνα

Αντιθέτως, για τη θέση του τρίτου κεντρικού αμυντικού, πληροφορίες αναφέρουν ότι, δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαδικασία τσεκαρίσματος των περιπτώσεων που τους προτάθηκαν έχοντας ως βασικό κριτήριο ότι το επίπεδο του στόπερ θα πρέπει να είναι αντίστοιχο αυτών που ήδη υπάρχουν (Φαμπιάνο, Μπράμπετς).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.