Ηρακλής: Ο στόχος των Αμερικανών επενδυτών και ο Δρακόπουλος

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Φεβρουαρίου 2021

Διακαής πόθος του Θόδωρου Δρακοπουλου είναι να επιστρέψει ο Ηρακλής εκεί που ανήκει και δεν έπεσε ποτέ αγωνιστικά. 

Ο βασικός χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γηραιού πέρα από το γεγονός ότι θέλει να φτιάξει ένα καινούργιο γήπεδο, βρίσκεται σε συζητήσεις με Αμερικανούς επενδυτές για να εμπλακούν στα κοινά των «κυανολεύκων». Η πρώτη επαφή ξεκίνησε πέρυσι και αφορούσε το μπάσκετ, αλλά τα πράγματα δεν καρποφορήσαν και πλέον οι δύο πλευρές ξανά έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αφορά συνεργασία για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Βέβαια, οι επιφανείς οικονομικά επιχειρηματίες θέλουν να ασχοληθούν και με άλλα τμήματα του συλλόγου. 

Πρόθεσή τους είναι εφόσον μπουν μπροστά και βάλουν χρήματα το βασικότερο γι’ αυτούς να μην βγουν χαμένοι. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα επικοινωνία ανάμεσα στους Αμερικανούς επενδυτές και τον κ. Δρακόπουλο για να φανεί ποιο είναι το πλάνο τους για τον Ηρακλή που όλοι οι οπαδοί του θέλουν να τον ξανά δουν μεγάλο και πρωταγωνιστή σε όλα τα τμήματα! 
Πάντως, ο κ. Δρακόπουλος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρεθούν κι άλλοι επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.