Ο στόχος της υπέρβασης είναι... ζωντανός για τον Άρη, που διαχειρίζεται τις αδυναμίες του και χτίζει χαρακτήρα

Δημήτρης Κανελλάκης19 Ιανουαρίου 2024

Ήταν τεράστια η πρόκριση του Άρη. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, μετά την παράταση και την διαδικασία των πέναλτι, της έδωσε διαστάσεις απίστευτες.

Ήταν μεγάλη βραδιά η προχθεσινή για τους παίκτες του Άρη, τον Μάντζιο, την διοίκηση της ΠΑΕ, φυσικά, τον κόσμο της ομάδας. Μια βραδιά από αυτές που δεν ξεχνιούνται εύκολα, μια βραδιά από αυτές που συμβάλλουν όσο τίποτε άλλο στο χτίσιμο του χαρακτήρα μιας ομάδας, που προσφέρουν απίστευτη ώθηση στο δρόμο για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

Το λέγαμε και πριν από την ρεβάνς με την ΑΕΚ, ότι αυτό ήταν παιχνίδι με ουσία, αυτό ήταν παιχνίδι που είχε... ζουμί. Και το λέγαμε επειδή ξέραμε ότι όση χαρά κι αν είχε δώσει στους "κίτρινους" η νίκη τους πριν από λίγες μέρες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν κάτι τόσο μεγάλο, όπως μια πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ που θα άνοιγε διάπλατα για τον Άρη τον δρόμο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Πραγματική υπέρβαση για τον Άρη ήταν ότι... πέταξε εκτός κυπέλλου την ΑΕΚ. Μια επιτυχία που την άξιζε. Διότι απέδειξε ότι όχι μόνο την ήθελε, αλλά ήξερε και πώς θα την εξασφαλίσει.

Η ομάδα του Μάντζιου διέθετε προχθές όλα εκείνα τα στοιχεία που ήταν απαραίτητα για να προκριθεί. Ήταν δεμένη, με πολύ καλή συνοχή, με πίστη και προσήλωση στον στόχο, με αποφασιστικότητα, με ψυχικά αποθέματα για να αντέξει και να διαχειριστεί ακόμη και την μεγαλύτερη δυσκολία που θα της παρουσιαζόταν στο ματς.

Η εικόνα του Άρη στο προχθεσινό ντέρμπι απέδειξε πως δεν ήταν συγκυριακά τα αποτελέσματα που είχε το προηγούμενο διάστημα, αλλά η φυσική κατάληξη μιας προσπάθειας που γίνεται από την ώρα που ανέλαβε ο Μάντζιος. Μια προσπάθεια η οποία αποδίδει, πλέον, καρπούς και βοηθάει ώστε το τελευταίο διάστημα να φαίνονται όλο και λιγότερο τα προβλήματα που κουβαλάει ο Άρης από το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας του κακού σχεδιασμού.

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι αυτό που βγάζει τελευταία ο Άρης, να έχει διάρκεια. Να τον πάει έτσι και στο υπόλοιπο της σεζόν, ικανό να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον μεγάλο στόχο του κυπέλλου, αλλά και ό,τι περισσότερο μπορεί στο πρωτάθλημα...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.