Ο στόχος επιτεύχθηκε για τις Ελπίδες Μακεδονικού

Metrosport Team12 Μαΐου 2020

Για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορική τους παρουσία οι Ελπίδες Μακεδονικού (Aκαδημία Νεάπολης) των Δημήτρη Γκούντα και Μιχάλη Θαλασσινού προβιβάζονται στην Α κατηγορία.

Η ΕΠΣΜ αποφάσισε ομόφωνα για τον προβιβασμό και τον υποβιβασμό των ομάδων, με κριτήριο την αγωνιστική τους παρουσία σε κάθε όμιλο ξεχωριστά και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν διαφορά έξι βαθμών (δύο νίκες) από το σωματείο που θα ανέρχονταν κατηγορία (πέραν της ομάδας που ήταν πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα) ή που κινδύνευε με υποβιβασμό.

Ο
ι Ελπίδες Μακεδονικού που βρισκόταν  έξι βαθμούς πίσω από την δεύτερη Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γ. Κούδας, πέτυχαν μαζί με την Ακαδημία Γ. Κούδας και την πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Β κατηγορίας, Νίκη Ευκαρπίας, την άνοδο τους στην Α κατηγορία. Συνολικά οι Ελπίδες συγκέντρωσαν 34 βαθμούς έχοντας έντεκα νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες και μέσα σε τέσσερις σεζόν, κατάφεραν να πετύχουν δύο ανόδους, από τη Γ στη Β κατηγορία (στην πρώτη σεζόν παρουσίας τους, 2016/17), και – μετά από δύο άκαρπες προσπάθειες μέσω της διαδικασίας των play-off (2017/18 και 2018/19) – πλέον και από τη Β στην Α κατηγορία!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.