O στόχος επιτεύχθηκε για ΑΕΑ και Ελπίδες Αμπελοκήπων

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Ο στόχος της ανόδου επιτεύχθηκε για την ΑΕ Αμπελοκήπων μέσω της τρίτης θέσης. Μέχρι και την έβδομη αγωνιστική ήταν στην πρώτη θέση είτε μόνη της είτε μαζί με τους Ακρίτες. 

Στη συνέχεια του Πρωταθλήματος του δεύτερου ομίλου της Β' κατηγορίας της ΕΠΣΜ ήταν στη δεύτερη θέση αλλά οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές την έφεραν στην τρίτη θέση που όμως αποδείχθηκε ικανή για να πετύχει την άνοδο. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει ο προπονητής Αντώνης Λεπιτσάς ενώ όσον αφορά το έμψυχο υλικό θα μείνουν οι περισσότεροι παίκτες και θα γίνουν προσπάθειες περισσότερο ενίσχυσης του ρόστερ. Στα διοικητικά αναμένεται να στελεχωθεί και με επιπλέον άτομα ενώ ο σύλλογος είναι και σε αναζήτηση χορηγών. Ο πρόεδρος της ΑΕΑ Απόστολος Ντάρτζαλης επισήμανε: «Ημασταν η μόνη ομάδα που κέρδισε τους Ακρίτες οι οποίοι είχαν μόνο νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ημασταν πέντε έξι βαθμούς πίσω από το συγκρότημα των Συκεών και με τις δύο ισοπαλίες στα τελευταία δύο παιχνίδια βρεθήκαμε τρίτοι. Στο επόμενο παιχνίδι θα παίζαμε στην έδρα μας με τον Σμυρναϊκό και πιστεύω πάλι θα περνούσαμε δεύτεροι. Η ομάδα δικαιούταν την άνοδο και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο στόχος επιτεύχθηκε. Δικαιούταν την άνοδο και οι Ελπίδες Αμπελοκήπων από την Γ’ στη Β’ καθώς ήταν στην τρίτη θέση και απείχαν δύο βαθμούς από τους δύο πρώτους. Είναι κάτι πρωτόγνωρο μια διοίκηση να κατεβάζει δύο ομάδες και να ανεβαίνουν και οι δύο κατηγορία. Ηταν μεγάλη επιτυχία και για τους συλλόγους και για την διοίκηση. Στόχος για την ΑΕΑ θα είναι να σταθεροποιηθεί καταρχήν στην Α’ κατηγορία αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Αν έρθουν και περισσότερα πράγματα δεν θα πούμε όχι».

Τo εισιτήριο της ανόδου στην Β' κατηγορία πήραν οι Ελπίδες Αμπελοκήπων καθώς τερμάτισαν στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ' κατηγορίας απέχοντας μόλις δύο βαθμούς από τους δύο πρώτους Δάφνη Ακροποτάμου και Δόξα Αδενδρου. Ο προπονητής της ομάδας των Ελπίδων Μίλτος Τσουλης επισήμανε: «Νιώθω χαρούμενος και περήφανος για αυτά τα "παιδιά " που μέσα σε ένα χρόνο κατάφεραν να ανδρωθούν να βελτιωθούν και να προβιβαστούν στην Β' κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.