O Στοχ συνεχίζει το ποδόσφαιρο στην 3η κατηγορίας της Τσεχίας!

Πέτρος Χαριζακλής01 Οκτωβρίου 2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, συνεχίζει το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια στην 3η κατηγορίας της Τσεχίας.

Ο Σλοβάκος εξτρέμ μετά την αποχώρηση από τους «ασπρόμαυρους», είδε την καριέρα του να παίρνει την κάτω βόλτα και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιλογές ομάδων που ακολούθησαν αλλά με το γεγονός πως έμενε για μήνες ολόκληρους χωρίς ομάδα μέχρι να κάνει την επόμενη επιλογή.

Μετά τον Δικέφαλο πήγε στην Πολωνία και στη Ζαγκλέμπιε αφού είχε μείνει για έξι μήνες χωρίς ομάδα. Εκεί έμεινε για έξι μήνες και μετά από ένα καλοκαίρι χωρίς ομάδα, συμφώνησε να επιστρέψει στην Τσεχία για λογαριασμό της Σλόβαν Λίμπερετς.

Στο «Γιου Νίσι» έμεινε για ένα χρόνο αλλά ήδη άρχισε να μην έχει την ίδια ποιότητα στην απόδοσή του. Ετσι, η επόμενη ομάδα του ήταν στην Πράγα, μετακομίζοντας τον Σεπτέμβριο του 2022 στη Μότορλετ Πράγας που παίζει στην 3η κατηγορία της χώρας. Την περσινή χρονιά έκανε 20 συμμετοχές, βάζοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Φέτος έχει παίξει σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος σκοράροντας 1 γκολ, ενώ βρήκε δίχτυα και στο μοναδικό παιχνίδι Κυπέλλου που αγωνίστηκε. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν το Σάββατο (30/9) το πρωί κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Σλάβια Πράγας, από την οποία πέρασε για δύο χρόνια, με την Κυπελλούχο Τσεχίας να μοιράζονται στα Social Media τη φωτογραφία του Στοχ με τον θρύλο της Σλάβια, Μίλαν Σκόντα, άλλοτε συμπαίκτη του Σλοβάκου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.