Ο Στοχ πρόλαβε να κερδίσει το... ηθικό πλεονέκτημα

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Απέναντι στον ΟΦΗ είχε μετρήσει την τελευταία του εμφάνιση πριν από πέντε μήνες και απέναντι στην ίδια ομάδα «επέστρεψε». Ηταν 15 Ιανουαρίου όταν ο Σλοβάκος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα Κυπέλλου (4-1) στην Τούμπα. 

Στο ίδιο γήπεδο το βράδι του Σαββάτου και ενώ ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά ήταν με τη πλάτη στον τοίχο, ο Φερέιρα του έδωσε την ευκαιρία να παίξει έστω και για 21’. Πρόλαβε όμως να μετρήσει μια άκρως θετική παρουσία παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης και αυτή η εμφάνιση του ήταν η αφορμή για συζήτηση και πολλά «αν». 

Για παράδειγμα αν έπαιρνε τις μισές ευκαιρίες από αυτές που έχει πάρει ο Μπίσεσβαρ που έμεινε στην εμφάνιση απέναντι στον Αγιαξ; Αν έπαιζε στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική αντί του Ροδρίγκο που αγωνίστηκε στο άκρο της επίθεσης ως αλλαγή; Οπως και να έχει είναι δεδομένο ότι προχθές ο Στοχ κέρδισε το... ηθικό πλεονέκτημα. Ο Μίροσλαβ Στοχ με την προχθεσινή του εμφάνιση έφτασε μόλις τις επτά στη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Αυτή ήταν η 4η στο Πρωτάθλημα ενώ έχει παίξει ένα ματς Κυπέλλου και δυο στην Ευρώπη. Δεν έχει πανηγυρίσει γκολ, έχει μια ασίστ ενώ από αυτούς τους επτά αγώνες μόλις στους τέσσερις έχει αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.