Ο Στοχ έδειξε στον Φερέιρα πόσο πολύ τον αδίκησε

Γιώργος Καραγιάννης28 Ιουνίου 2020

Ο Μίροσλαβ Στοχ δεν θα μπορούσε να είναι στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο παίκτης που λίγο έλειψε να αποκλείσει τη Σάλκε και να βάλει την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έπρεπε να είναι όμως και η τελευταία επιλογή αυτού του ΠΑΟΚ στα άκρα...

Στο «Βικελίδης» φανέρωσε πως μπορεί να του λείπει η ταχύτητα που του επέτρεπε να στοχεύει συνεχώς στο ένα με ένα και να σουτάρει από μακριά αλλά η ποιότητά του δεν κρύβεται.

Στο πρώτο γκολ επέτρεψε σε φάση - καρμπόν με το «Καραϊσκάκης» να σκοράρει με κεφαλιά μετά από υπέροχη εκτέλεση φάουλ (πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα να έχει τέτοια χτυπήματα σε στημένες φάσεις) ενώ θα μπορούσε να χρεωθεί άλλες δύο ασίστ αν ο Σφιντέρσκι ήταν πιο αποτελεσματικός στις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που του προσφέρθηκαν να σκοράρει.

Ήταν μέσα στη φάση του πέναλτι, δημιοούργησε το πρώτο γκολ, μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι, πρόσφερε μεγάλη ηρεμία και σε κάποιες στιγμές... μάρκαρε κιόλας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πρέπει να αντιλήφθηκε (ή τουλάχιστον ελπίζουμε πως το έκανε) πόσο αδίκησε τον Σλοβάκο δίνοντας του ελάχιστες ευκαιρίες τη φετινή σεζόν. Και το ελάχιστες είναι μάλλον... μεγάλο αν λάβουμε υπόψη πως ο Στοχ διεκδικούσε θέση από τον αόρατο φέτος Μπίσεσβαρ και τον κακό Λημνιό στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Φυσικά μια τέτοια εμφάνιση δεν μας κάνει να... ξεφύγουμε. Ο Στοχ είναι ένας τρομερά ποιοτικός παίκτης αλλά παραμένει άγνωστο αν ταιριάζει στο πλάνο της νέας σεζόν. Τουλάχιστον αυτό που κυκλοφορεί πως ο ΠΑΟΚ θα επενδύσει στα νιάτα και θα επιλέξει πολύ προσεκτικά τους ξένους του.

Απομένουν λίγες ακόμα αγωνιστικές και ο Στοχ θα το παλέψει. Περιμένουμε με δούμε...

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.