Ο Στέλιος Μαλεζάς κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται προπονητής!

Κώστας Πετρωτός29 Ιουλίου 2020

Δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη, όμως, αποτελεί πλέον ειλημμένη απόφαση από τον ίδιο: Ο Στέλιος Μαλεζάς σταματά το ποδόσφαιρο. Είναι θέμα ημερών να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις και ο Κατερινιώτης να κλείσει μια αξιοσημείωτη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, όπου ο ΠΑΟΚ είχε κυρίαρχη θέση. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό. Συνολικά 11,5 σεζόν ήταν παίκτης της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου, έφτασε στο σημείο να «γράψει» 241 συμμετοχές και να πετύχει και πέντε γκολ. 

Το επόμενο βήμα του είναι να γραφτεί στην σχολή UEFA B+A και να αρχίσει να μαζεύει τα διπλώματα προπονητικής. Αν αυτή η κίνηση δηλώνει την πρόθεση να γίνει επαγγελματίας προπονητής, είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, ο «Μάλε», είναι ένας άνθρωπος που πάντα μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ μελλοντικά. 

Για την ιστορία, ο 35χρονος αμυντικός κατέγραψε 348 συμμετοχές και 7 γκολ συνολικά στην καριέρα του που εκτός του ΠΑΟΚ είχε ακόμη πέρασμα από τον Ηρόδοτο, την Φορτούνα Ντίσελντορφ, τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.