Ο Σπανούλης επιστρέφει στο μπάσκετ σε θέση προπονητή

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2021

Δεν πέρασε και πολύ καιρός από τότε που ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε από τα παρκέ, με τη Euroleague να τον χρίζει προπονητή σε ομάδες επίλεκτων παικτών στα τουρνουά εφήβων, το «Adidas Next Generation Tournament».

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή, ο Σπανούλης θα ξεκινήσει να κάθεται στην άκρη των πάγκων στην ομάδας επιλέκτων παικτών στο τουρνουά του Μονάχου (21-23/1 2022), ενώ στη συνέχεια θα κάνει το ίδιο στα τουρνουά του Βελιγραδίου (25-27/2 2022) και της Πάτρας (25-27/3 2022).

Ενώ θα είναι και ο προπονητής της ομάδας επιλέκτων που θα αγωνιστεί στο τελικό του τουρνουά (Final-Eight) που θα διεξαχθεί την ίδια περίοδο με το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο (27-29/5).

«Το μπάσκετ μου έχει δώσει πάρα πολλά και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία να δώσω κάτι πίσω όταν που προτάθηκε να γίνω προπονητής νεαρών παιδιών, που τώρα ξεκινούν με τα ίδια όνειρα που είχα και εγώ στην ηλικία τους», δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ.

Πρόσθεσε: «Αυτό το τουρνουά αναπτύσσεται διαρκώς εδώ και δύο δεκαετίες και θα είναι τιμή μου να δουλέψω με μερικά από τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.