Ο Σπαλέτι παρομοίασε τον Κβαρατσχέλια... με τον Μαραντόνα

Κωστής Παναγιώτου12 Μαρτίου 2023

Η Νάπολι συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην Serie A, με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω του, με τις απρόβλεπτες και τις θεαματικές κινήσεις του εντός των αγωνιστικών χώρων, με τους φίλους των "παρτενοπέι" να τον αποκαλούν "Κβαραντόνα".

Το παρατσούκλι αυτό προέρχεται, σαφώς, από τον θρυλικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον οποίο η Νάπολι έζησε τις τελευταίες ένδοξες μέρες της, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ιταλίας τη σεζόν 1989-90.

Ο Γεωργιανός άσος σε κάθε αγώνα της ομάδας του Σπαλέτι μας χαρίζει και μια ποδοσφαιρική μαγεία, αυτό έκανε και χθες απέναντι στην Αταλάντα, κάνοντας ό,τι ήθελε την άμυνα των αντιπάλων και με τρομερή εκτέλεση άνοιξε το δρόμο για ακόμη μια επικράτηση της Νάπολι.

Το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Κβαρατσχέλια δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας: «Ήμασταν καλοί όσον αφορά την ένταση και μετά ο Kvara έβαλε την τεράστια ποιότητά του σε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Έβαλε ένα γκολ που έμοιαζε με του Μαραντόνα. Ήταν ένα γκολ που ξεκίνησε από μακριά, πρώτα με την εξαιρετική ανάκτηση της μπάλας του Anguissa, μετά με την πάσα του Osimhen και μετά με την ικανότητα του Khvicha, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης σε καταστάσεις έναν εναντίον ενός».

Θυμηθείτε ένα από τα πολλά γκολ του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα της Νάπολι..που θυμίζουν λίγο από τη χθεσινή μαγεία του Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Δείτε το γκολ του Αργεντινού στο 1:15.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.