Ο σούπερ Τζίμας είναι στην πιο κρίσιμη ηλικία

Κώστας Πετρωτός05 Δεκεμβρίου 2022

Σε έναν μήνα από τώρα (γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2006), ο Στέφανος Τζίμας θα κλείσει 17 χρόνια ζωής. Εδώ και λίγες εβδομάδες, μέσω του ΠΑΟΚ Β επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζουν: ότι πρόκειται για ένα εκρηκτικό ταλέντο που ενδεχομένως έχουν περάσει πολλά χρόνια για να εμφανιστεί στην Ελλάδα.

Για όσους γνωρίζουν και καταλαβαίνουν από σύγχρονο ποδόσφαιρο, ο σούπερ μικρός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη ηλικία. Είναι ακριβώς στο σημείο που πρέπει να χαραχθεί ένα πλάνο αξιοποίησης αλλά και εξέλιξής του.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην φάση που άμεσα πρέπει να αποφασίσει πότε θα αρχίσει να παίρνει χρόνο στην πρώτη ομάδα, πώς θα τον βελτιώσει σωματικά και τεχνικά (δουλεύοντας πάνω σε λεπτομέρειες που μπορούν να τον απογειώσουν), ενώ είναι υποχρέωση και των δικών του ανθρώπων να πάρουν σοβαρή απόφαση για το ποιος θα τον εκπροσωπεί. 

Ήδη το όνομά του παίζει σε μεγάλα γραφεία και του εξωτερικού και σίγουρα η τελική απόφαση θέλει σοβαρή σκέψη. Το θετικό στην περίπτωση του Τζίμα είναι ότι το οικογενειακό περιβάλλον του κρατά χαμηλούς τόνους και προτάσσει την δουλειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.