Ο σούπερ ήρωας πίσω από τον πανηγυρισμό του Χρήστου Τζόλη!

Χάρης Εμμανουηλίδης27 Αυγούστου 2020

Το όνομα του αποτελεί «talk of the town» τις τελευταίες 48 ώρες και όχι άδικα...

Ο Χρήστος Τζόλης κέρδισε με το σπαθί του όλο αυτό που έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών. Το βράδυ της Τρίτης (25/8) συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό ενώ λίγες ώρες αργότερα «τσέκαρε» το εισιτήριο για την Εθνική Ελλάδος, όχι και άσχημα για ένα παιδί 18 ετών και 6 μηνών. 

Ο νεαρός επιθετικός έβαλε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά» απέναντι στην Μπεσίκτας, τόσο με τα δύο γκολ τα οποία σημείωσε αλλά και με την ασίστ την οποία σέρβιρε στον Δημήτρη Πέλκα. 

Αμφότεροι μετά την επίτευξη των γκολ τους πανηγύρισαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο μεν Πέλκας επέλεξε να αφιερώσει το γκολ του στην κοπέλα που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο πλάι του ενώ ο 18χρονος επιθετικός επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία... μάσκα. 


Ποια είναι η ερμηνεία όμως που υπάρχει πίσω από την μάσκα; Ο Χρήστος Τζόλης εκτός από την αγάπη για τον Ρονάλντο και το τένις, έχει και άλλη μία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδικά του χρόνια. Ο λόγος για τον σούπερ ήρωα Μπάτμαν και την άλλη φιγούρα που βρισκόταν δίπλα του και ακούει στο όνομα Ρόμπιν. Ο έτερος σούπερ ήρωας είναι εκ των αγαπημένων του Χρήστου και για αυτό επέλεξε να πανηγυρίσει σχηματίζοντας την μάσκα που φοράει. 

Και όπως είναι λογικό θα αναρωτηθείτε γιατί δεν επέλεξε τον «first class» Μπάτμαν, αλλά τον Ρόμπιν. Η απάντηση έρχεται από τον χαρακτήρα του Χρήστου που θέλει να μην πηγαίνει με το... ρεύμα και να μιμηθεί τον Μπάτμαν κάτι που έχουν πράξει άλλοι παίκτες στους πανηγυρισμούς τους. 

Ο ίδιος φαίνεται ότι μεταλαμπάδευσε το πάθος του για τον εν λόγω ήρωα και στους συμπαίκτες τους, καθώς βρήκε άξιους συμπαραστάτες στον πανηγυρισμό τους Τσούμπα Άκπομ και Στέφαν Σβαμπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⚫️⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρήστος Τζόλης (@christostzolis) στις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.