Ο Σούντγκρεν...φέρνει δεξί μπακ

Γιώργος Στράντζαλης19 Δεκεμβρίου 2021

Σε απολογία ενώπιον της διοίκησης έχει κληθεί ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, απόφαση που πήρε ο Θόδωρος Καρυπίδης λόγω της απουσίας του από τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Οι Κιτρινόμαυροι θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον Σουηδό μπακ, για το γεγονός ότι δεν μετέβη στο Ηράκλειο, μολονότι κάτι τέτοιο του ζητήθηκε από τον Άκη Μάντζιο. 

Για την ακρίβεια, η ομάδα έδωσε στον ποδοσφαιριστή ειδική άδεια την προηγούμενη Τετάρτη να μην ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό, που έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί παραμονή του αγώνα, με τη συμφωνία όμως ότι θα ταξίδευε ανήμερα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ προκειμένου να είναι στη διάθεση του προπονητή.

 Ενώ αρχικά ο Σούντγκρεν το δέχτηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε επικοινωνία που είχε με παράγοντες της ομάδας, εμφανίστηκε αρνητικός να μπει στο αεροπλάνο με αποτέλεσμα ο Αρης να στερηθεί τις (πολύτιμες αν μη τι άλλο) υπηρεσίες του σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο γεγονός αυτό ενόχλησε έντονα τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος αποφάσισε να τον καλέσει σε απολογία (εντός της επόμενης εβδομάδας) και ενημέρωσε και τον προπονητή να μην τον υπολογίζει στο πλάνο του για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό.

Την ίδια ώρα, που φουντώνουν τα σενάρια ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την ΑΕΚ καθώς το συμβόλαιό του με τον Αρη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τον είχε προσεγγίσει (χωρίς να βρει ανταπόκριση) και άλλη ομάδα της Αθήνας

Με τα τωρινά δεδομένα και τις συζητήσεις που έχουν προηγηθεί για το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, η παραμονή του Σούντγκρεν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μοιάζει αβέβαιη. Για την ακρίβεια, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες καθώς ούτε ο ίδιος δείχνει διάθεση παραμονής, κάτι που προκύπτει και από το περιβάλλον του.

Τα παραπάνω οδηγούν τους Κιτρινόμαυρους στην απόφαση να αναζητήσουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και δεξιό αμυντικό, προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ στη συγκεκριμένη θέση. Αυτό που ψάχνουν είναι ένας μπακ με επιθετικές αρετές, που έχει δηλαδή τα απαιτούμενα τρεξίματα και την ποιότητα για να ανταποκριθεί στην αγωνιστική φιλοσοφία του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.