Ο Σωσίας του Νειμάρ που αναστατώνει το Κατάρ!

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Ένας Νειμάρ μπορεί να φέρει τον πανικό, πόσο μάλλον δύο. Η επίσημη «replica» του Νειμάρ «σουλατσάρει» στο Κατάρ και «σπέρνει»το χάος. Η ομοιότητα που έχουν είναι πέρα για πέρα εξωπραγματική και κάποιος που δεν ξέρει τον Νειμάρ όπως οι δικοί του είναι εύκολο να τον μπερδέψει με τον σωσία του. 

Το όνομά του είναι Eigon Oliver , αλλά εδώ και μερικά χρόνια είναι γνωστός ως ο δίδυμος του Neymar. Με την εμφάνιση του, αυτές τις μέρες στη Ντόχα, ξαναήρθε στο προσκήνιο και έχει φέρει πανικό  λόγω του αριθμού των φωτογραφιών που ζητούν οι θαυμαστές καθημερινά στους δρόμους. Ήρθε να μπει σε ένα γήπεδο τυχαία νομίζοντας ότι ήταν ο Νεϊμάρ και έπρεπε να κλείσουν ένα μαγαζί μαζί του μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο λόγω της χιονοστιβάδας του κόσμου που ήθελε να τον πλησιάσει. 

"Όλα ξεκινούν πριν από 11 χρόνια. Τότε έγινα ο διπλός του Νεϊμάρ. Τότε ξεκίνησα μόνο ως διπλός στη διαφήμιση. Η επιτυχία στο Διαδίκτυο ήρθε πριν από δύο χρόνια. Πριν από δύο χρόνια όλα έσκασαν και ήρθε η επιτυχία", αποκαλύπτει. "Παλιότερα έκανα παιδικά πάρτι, γενέθλια, VIP πάρτι... μικροπράγματα. Και μετά και διαφήμιση με τον Νεϊμάρ. Μετά από αυτό που μου συνέβη στα κοινωνικά δίκτυα, ήρθαν πολλές μάρκες που ήθελαν να ηχογραφήσουν μαζί μου. Πήγα στο Παρίσι για να ηχογραφήσω με τον Νεϊμάρ, είμαι εδώ στη Ντόχα για να διαφημιστώ... Έχουμε πολλά πράγματα» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Αλλά όταν έγινε πιο viral ήταν όταν κατάφερε να μπει απευθείας στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της Βραζιλίας με τη Σερβία. Και εξηγεί πώς το έκανε ώστε κανείς από την ασφάλεια δεν είπε απολύτως τίποτα. "Σε καμία στιγμή δεν πέρασα τον εαυτό μου ως Νεϊμάρ, για την αγάπη του Θεού. Ήμουν στο γήπεδο όπως κάθε άλλος άνθρωπος. Επειδή νόμιζαν ότι ήταν ο Νεϊμάρ, με τις φωτογραφίες... Τους εξήγησα ότι δεν ήταν Ο Νεϊμάρ και συνέχισαν να πιστεύουν ότι ήταν ο Νέι. Μετά ήρθε η ασφάλεια, με έβγαλε από το μέρος αλλά με πήγε στον αγωνιστικό χώρο». 

"Μου αρέσει να είμαι ο Νεϊμάρ. Μπορώ ακόμα να ισορροπήσω την προσωπική μου ζωή όταν εκπροσωπώ μόνο τον Νεϊμάρ. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τον Νεϊμάρ. Θέλουν να είναι στα VIP πάρτι τους, αλλά είναι πολύ ακριβός. Είμαι φθηνότερος.


Ο Eigon Oliver, ο οποίος για να μετενσαρκωθεί ως Neymar, έχει υπηρεσία κομμωτηρίου, μακιγιάζ και γκαρνταρόμπας, θα συνεχίσει στη Ντόχα αυτές τις εβδομάδες για κάποιες διαφημιστικές δεσμεύσεις που έκλεισε για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και φυσικά, θα συνεχίσει να ταράζει τους δρόμους της Ντόχα.

Άμα είχε και τις ικανότητες του Νειμάρ, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την Βραζίλια τώρα που είναι τραυματίας ο original.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.